donderdag 29 september 2011

Scrapdelight Challenge

Het is druk op kantoor, we gaan over naar een electronisch clienten systeem en daarvoor moet er nog heel wat werk worden verzet. Ik ben ervan overtuigd dat het uiteindelijk een verbetering zal zijn maar voordat het zover is.... Geduld, hou ik mijzelf dan voor. Uiteindelijk gaat het goed komen maar als dat op werkgebied en privé gevraagd wordt is het moeilijk om vol te houden en dat geduld op te brengen. Met Tim heb ik gelukkig weer contact al vind ik het veel te weinig. Ik tel de dagen af en koester de minuten dat ik hem spreek. Ik mis hem. Sommige dagen kom ik best wel goed door, ik kan weer lachen om dingen of ergens oprecht van genieten, maar zeggen dat ik gelukkig ben; nee dat kan ik niet. Daarvoor is het gemis simpelweg te groot.

Afleiding en leuke dingen zijn daarom welkom: ik ben het laatste deel van de Aardkinderen aan het lezen, was trots op de mooie cijfers die Thomas voor zijn eerste proefwerken heeft gehaald, al aan het nadenken over mijn volgende layout voor Dutch Dares, blij met de mooie Sid Dickens tegels die we hebben gekocht, ik heb zin in de high tea met de meiden van het designteam van Scrap-Club aanstaande zondag en werd verrast door mijn collega's met een cadeaubon van Scrapdelight (zomaar!) en heb als gastdesigner een kaartje gemaakt voor de inspiratie challenge van Scrapdelight (die tot 4 oktober loopt!!). Meer informatie vind je op hun blog bij vrijdag 23 september.
signature blog

2 opmerkingen:

Astrid zei

{{hugs}}

Colinda zei

Hoi Petra,
Veel sterkte met alle dingen die het moeilijk maken voor je. Je kaart vind ik echt vrolijk en leuk. Geniet van de dingen die het leven leuk maken zoals "zomaar" cadeautjes. Geef mij zulke collega's!!
Groetjes Colinda