donderdag 6 oktober 2011

Dutch Dare: de krant

Deze maand mag ik de blogposts van Dutch Dares verzorgen en dus ook de uitdaging kiezen. Een tijdje geleden koos ik voor de krant. Dat leek mij eenvoudig genoeg want hij ligt iedere dag bij het ontbijt te wachten. Niets bleek minder waar en voor het hele team bleek het een echte uitdaging te zijn... maar zoals altijd was ik verrast door de originele creaties. Onderschat nooit de kracht van 1 woordje ;)

Mijn journaling:
De krant, ik beweer al jaren dat ik er niets om geef en zou voor mijzelf zeker geen abonnement nemen. Tonie daarentegen maakt iedere dag tijd om de krant (en alle bijlages) te lezen. Thomas vindt alleen de strips leuk om zelf te "lezen". Maar als ik heel eerlijk ben vind ik het toch wel fijn dat er 's morgens een krantje naast mijn bord ligt. Blader ik hem altijd door tijdens het ontbijt en lees ik Thomas bij voorkeur wat gekke of grappige artikelen voor om de dag mee te beginnen maar we praten ook over de afschuwelijke dingen die er in staan.
Inmiddels is het een vast ritueel geworden. Maar wel alleen een ochtendritueel want de rest van de dag kijk ik niet meer naar de krant om en gebruik hem alleen nog als ik het konijnenhok moet verschonen ;)Ik plakte alle krantenkoppen die de afgelopen week zijn "besproken"op de achtergrond en ben er met gesso overheen gegaan. Daarna heb ik er verschillende tinten spray ink op gedruppeld. Wat restjes designpapier, tape en houten knopen van Prima Marketing. Het achtergrond papier komt uit de nieuwe Et Etcetera lijn van Bo Bunny.

Iedereen die meedoet aan deze uitdaging of de komende schets van Dutch Dares maakt kans op mijn RAK. Daarin zitten alle vellen (6x6") uit het Bo Bunny Et Etcetera paperpad, bladzijden uit oude kinderboeken, vintage knopen, echte oude bingo steentjes, veel verschillende labels en Studio Calico rub-ons. Het enige wat je hoeft te doen is binnen de deadline een link naar jouw creatie achter te laten bij Dutch Dares. Meedoen dus want bovendien maak je kans om een maand lang gastdesigner te zijn!!

signature blog

2 opmerkingen:

Astrid zei

Hij is hartstikke mooi geworden ondanks de uitdaging. De foto vind ik ook erg leuk zo.

Colinda zei

Wat een moeilijke uitdaging dit keer, zeg. Maar jouw uitvoering is prachtig, wat leuk met al die krantenkoppen. Ik ga nog even nadenken wat ik ermee ga doen.
Groetjes Colinda