woensdag 7 september 2011

Scrapdelight en Dutch Dares Jeans

Ik heb heel veel gescrapt de afgelopen weken maar kan nog niets laten zien omdat het meeste voor Scrapdelight is. Deze maand mag ik gastdesigner zijn en dat vind ik ontzettend leuk en ben bovendien vereerd! Ik was heel aangenaam verrast door hun uitgebreide collectie, de winkel (ik ontving mijn bestellingen supersnel), hun blog, het online magazine, het creatieve designteam en hun aanstekelijke enthousiasme. Vanaf vrijdag volgt daarover meer.


Margot heeft de uitdaging van Dutch Dares bedacht: JEANS (en bovendien een gave RAK samengesteld!). Ik heb er lang over lopen nadenken en vond dit het meest passende onderwerp: de stapel broeken die in de klerenkast ligt bestaat sinds de middelbare school alleen nog maar uit spijkerbroeken. Alle hints over andere materialen en kleuren zijn vergeefse moeite. Ik heb dotted cardstock als achtergrond gebruikt (daar had ik meer vellen van moeten bestellen), labels die ik al jaren in een laatje kieper, vilten en houten sterren, knopen met jeans time er op en heb de sew easy gebruikt in combinatie met scrapper's floss.

En niet vergeten om even te kijken wat voor moois de meiden van het designteam en onze gastdesigner Colinda hebben gemaakt!!!

signature blog

5 opmerkingen:

Mejuffrouw B zei

Hoi Petra,
Bedankt voor je bericht op mijn blog :-) Ik moet er nog even aan wennen om complimentjes te krijgen, zit achter mijn computer te blozen, haha! Jij maakt ook mooie dingen, scrappen is niet mijn sterkste kant, daarom is het zo leuk om te zien wat voor kunstwerkjes andere mensen maken!
Groetjes,
Suzanne

Margot zei

zo veel te zien op je jeanslo! heel gaaf al die labels enzo!

Jan zei

Love this layout, Petra! I also like the felt stars and all the bits and pieces!

Astrid zei

Zo gaaf gedaan met de labels en de sterren!! Gefeliciteerd met je GD plek!! Ben heel benieuwd wat je daar allemaal voor gescrapt heb.

Colinda zei

Hoi Petra,
ik vergeet in mijn berichtje bij Dutch Dares jouw layout te roemen. Want die is weer super en ook wel grappig dat we een beetje hetzelfde idee hadden. Ze zitten nu nog op de basisschool maar dat belooft dus wat voor de toekomst. Ik ben benieuwd naar je werk voor Scrapdelight.
Groetjes Colinda