maandag 12 september 2011

Found, lo voor Scrapdelight

Een tijdje geleden vond ik op een brocante markt dit Singer speelgoed naaimachientje waar ik helemaal blij mee was. Manlief en beste vriendin hoorden wat het machientje had gekost en verklaarden mij vervolgens voor gek maar dat deed uiteraard niets af aan mijn plezier. Ik had er foto´s van gemaakt en deze stond al een tijd op mijn bureau omdat ik hem graag wilde scrappen voor het blog van Scrapdelight. Toen ik in de winkel zag dat de nieuwe Sunshine serie uit de Lost&Found 2 collectie van My Mind's Eye was binnengekomen heb ik dit prachtige "Lovely sewing" papier meteen besteld (en had het een dag later al in huis!).

Ik heb het aangevuld met o.a. de Sunshine brads (super systeem want alles zit los waardoor je eigen combinaties kunt maken) en een schitterende Princess Petals bloem van Websters Pages.


De bloemen in het oude kant hebben een parelhart gekregen met de Perlen-Pen. De fotohoekjes komen uit een heel uit fotoalbum en heb ik met de Sunshine brads gecombineerd. Onder de bloem heb ik een cirkel uit het papier gesneden zodat ik daarmee nog een accent kon maken bij het oude naaigarnituurtje dat ik mijn collega had ontfutseld.

Het Tim Holtz glazen flesje met spelden, het garenklosje en de vintage knopen heb ik met glue dots bevestigd, ideaal, ik heb altijd een doosje op voorraad.Onder de rechterbovenhoek zit een doily, gecombineerd met een stukje kant en tekst van het Thrift Shop papier van October Afternoon dat ook als border onder de foto zit. De foto is gemat op papier uit de Stella and Rose serie van My Mind's Eye.Dus nu heb ik het speelgoed naaimachientje in mijn oude vitrinekast staan en deze layout in mijn scrapkast, dubbel genieten.

signature blog

5 opmerkingen:

Evelyne zei

Supermooie layout!! Al die details: echt heel mooi gedaan!
Groetjes, Evelyne

Monique zei

Jeetje Petra, wat is-ie GAAAAFFF!!! ik vind m echt ontzettend leuk!! en niet alleen je layout (met al die geweldige details), maar ook dat naaimachinetje! Wat een schatje!!

barbara zei

How gorgeous! Super, you are so talented.

Astrid zei

Wow hij is echt heel mooi!. Wat een leuke details allemaal! En de kleuren zijn echt Petra. Prachtig!!
PS alles goed met je?

Colinda zei

Hoi Petra,

Prachtige layout weer! Zoveel verschillende details en zo toepasselijk op het onderwerp. Je blijft ernaar kijken en iedere keer ontdek je weer iets nieuws.

Groetjes Colinda