woensdag 2 februari 2011

Dag 2

Ik ben aan het wachten op Thomas, zo direct komt hij thuis van zijn 2e CITOdag. Gisteren gaf hij aan dat hij het leuk had gevonden ??!! Blijkbaar viel het verwenpakket erg in de smaak. Hij vond dat de dag voorbij was gevlogen en het leuk dat er in de pauzes lekker gesnoept mocht worden èn dat er een knuffel meemocht. Hopelijk heeft hij zich weer goed kunnen concentreren. Spannend blijft het wel voor de kids en dat bleek ook vanochtend toen Barbara op de koffie kwam. (Altijd fijn om samen even te kunnen kletsen over de kinderen, werk, scrappen, de mannen, vakanties, verwachtingen, hoop, pdf-, dotx- en jpeg bestanden en nog veel meer (in willekeurige volgorde trouwens); we komen standaard tijd te kort....) Haar zoon zit bij Thomas in de klas en had ineens alles wazig gezien toen het Cito formulier voor zijn neus lag en dat terwijl hij vantevoren helemaal niet zenuwachtig was geweest. Pas toen hij hoorde dat één van de klasgenootjes van de zenuwen over had gegeven was hij ook gespannen geworden. Gelukkig kwam het bij de rekentoets weer goed.
En vandaag is het de eerste woensdag in februari, met andere woorden: tijd voor een nieuwe Dutch Dare ! Deze keer is de opdracht: rood-wit-blauw oftewel lekker Dutch en dat thema was gauw gevonden in deze foto die Tonie van ons op de Dam in Amsterdam heeft gemaakt. Toevallig hadden we rood, wit en blauwe T-shirts aan.... Kijk zeker even bij de geweldige uitwerkingen van de andere meiden, ik heb veel inspiratie voorbij zien komen!

5 opmerkingen:

Marit zei

Ik hoop dat het goed ging met de toets vandaag! Moet hij nu nog één dag? Succes!!!

Johanna zei

Hopelijk is het allemaal goed gegaan met de cito :S en is er nu even tijd voor ontspanning!
Je LO is super, en die tshirts op de foto natuurlijk heel toepasselijk.
Groetjes, Johanna

Astrid zei

Leuk zo'n verwenpakket, zo groot en toch nog een knuffel mee :) Zo schattig :)
En je LO is natuurlijk weer geweldig!
groetjes

barbara zei

Ja, Petra ik had je LO al in het echt gezien natuurlijk en hij is PRACHTIG en lekker Dutch met die kleuren. Ik hoop dat je deze zomer ook met je 2 (!) zonen in de zon mag staan, waar het dan ook is...

Margriet zei

Wat een leuk blog is dit zeg! Je maakt echt hele mooie dingen. Heel herkenbaar ook, want ik heb ook een 12-jarige zoon in groep 8 zitten.

Jammer dat ik geen volger kan worden.

Groetjes,
Margriet