woensdag 16 februari 2011

Dutch Dares schets 36

Als het zo doorgaat word ik ooit nog een keer een schets-fan ;)
Ronde vormen zul je op mijn eigen ontwerpen niet snel tegenkomen, mijn cirkels zijn op de één of andere manier nooit rond en het liefste gebruik ik rechte lijnen en meet ik alles met een lineaal (tot op de millimeter) na... ja, zo erg ben ik. Maar er zat toch echt een cirkel in de schets die Ellemieke voor de nieuwe Dutch Dares had ontworpen.

Omdat ik heel graag het Lost and Found papier met de paspop van My Minds Eye wilde gebruiken heb ik het gecombineerd met de foto's die ik van de week van mijn paspop ketting maakte. Mijn antieke paspop heb ik zelf namelijk al bijna 25 jaar en vond dat wel een layout waard. En die cirkel... daarvoor heb ik een glazen stolp op de layout gezet en de strassteentjes erlangs geplakt.signature blog

6 opmerkingen:

Margot zei

ik ben er helemaal weg van! mooie details!

Marit zei

WAt een prachtige vintage layout!!! Die paspop is geweldig, zowel de jouwe als het plaatje! Welk papier zei je? My mind's eye? Ik ben zondag in de scrapbook winkel, en ga dan zeker even tussen de papieren neuzen. Wie weet, zie je hem op één van mijn pagina's ook verschijnen binnenkort!

marsha. zei

Wat moet dat een p-klus zijn geweest met die strass-steentjes... Maar hij is wel prachtig geworden!

ambiesch zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
barbara zei

WOW WOW WOW!!!
De details zijn zo mooi op elkaar afgestemd. Die steentjes, wat een werk zeg! Maar een heel mooi resultaat. Echt een "Petra LO". Ondanks die cirkel ;)
Na de vakantie weer thee leuten?

D@nielle zei

mooie layout !