woensdag 19 januari 2011

February kit Scrap-Club

Natuurlijk kun je een Valentijnskit gebruiken voor theepotten, een reminder voor jezelf en een foto van de dochter van vrienden want als Adriana een kit samenstelt is hij altijd multifunctioneel ;)
En omdat wij inmiddels zijn begonnen met familietherapie staat mijn hoofd niet zo naar scrappen over de liefde. Natuurlijk houd ik ontzettend veel van mijn mannen, van alledrie, met heel mijn hart maar het is moeilijk om daarover een layout te maken. Misschien lukt het mij wel een keer maar nu niet. Niet nu ons gezin niet compleet is en te weten dat we nog een hele lange weg hebben te gaan en er nog zoveel vragen beantwoord moeten worden. Ik mis Tim, 24/7 en hoop zo dat we met hulp een manier zullen vinden waardoor we ons allemaal prettig voelen en hij weer thuis wil wonen.
Daarom deze layout met 2 van mijn favoriete oude theepotten. De mannen lachen er om maar geef mij maar een rommelmarkt, antiek- of brocantewinkel.


Uiteraard is er ook deze maand een schets, ik heb hem gebruikt voor deze layout van Leona en voor 2 kaarten.
"A note to self: creativity heals", ik ben blij dat het voor mij wel zo werkt....

De foto heb ik bewerkt met de Bakumatsu Koshashin Generator waardoor hij wel 100 jaar oud lijkt (en zo voel ik mij de laatste tijd door veel slaapgebrek regelmatig...)

Op de kinderafdeling van Blokker, gescoord voor 1 Euro: een "bouw-je-eigen-vogelhuisje" van hout, gepimpt met de februari kit van Scrap-Club!
En 2 kaarten die ook op de schets van de maand zijn gebaseerd.

Ook de nieuwe Dutch Dares gaat vandaag online. Die layout zal ik morgen plaatsen maar hier alvast een sneak. Ik ben benieuwd naar de eindresultaten want het leuke van werken met allemaal dezelfde schets: ze worden gegarandeerd allemaal heel verschillend ;)


signature blog

4 opmerkingen:

barbara zei

Wat een prachtige dingen heb je weer gemaakt! Ondanks slaapgebrek, verdriet en moeite toch nog zulke projecten maken! Fijn dat je je daarin kunt ontspannen Petra. Veel sterkte.

Marit zei

Prachtig werk weer Petra... en ja, creativity heals! Soms duurt het even, als je midden in de emoties zit, voordat je het op papier kunt zetten (zo werkt het bij mij tenminste...) maar er zijn nog genoeg andere onderwerpen over, en jij hebt dat prachtig uitgewerkt!

Agnes zei

Beste Petra,
Ik word jaloers als ik kijk naar de mooie dingen die je weer gemaakt hebt.
Ik wens je heel veel sterkte.
Deze periode kost je veel verdriet en energie maar vertrouw op jezelf!!
Als ik de griep te boven ben, bel ik je.

D@nielle zei

prachtige kleuren & lo's ! Er komen betere tijden voor jullie gezin !