vrijdag 26 november 2010

mijn favoriete winkel

Ik vond dit zo'n leuke uitdaging van Dutch Dare: scrap over je favoriete winkel. Omdat ik al een layout over mijn nieuwe/oude kast wilde maken, had ik een grote foto uitgeprint klaar liggen toen Astrid vorige week kwam.... Al snel bleek dat wij veel beter zijn in samen kletsen dan in samen scrappen en hadden we allebei niets (NIETS!) af, whahaha.

Omdat het met mijn rug iets beter gaat en ik nog 321 keer langs de layout ben gelopen om mijn rug wat soepeler te krijgen is hij toch voor de deadline klaar..... (lees je trouwens wel eens het blog van Liesbeth? Zij schrijft over de December kit van Scrap-Club : I whipped out four layouts in no time because everything goes together so well!! En natuurlijk begrijp ik het stukje over hoe perfect alles in de Scrap-Club kits bij elkaar past want dat is echt zo maar dat stukje ervoor niet.... ik doe altijd zooooooooooooo lang over een layout. Blijkbaar hoort dat bij mij.) Ik voeg telkens iets toe en blijf schuiven totdat ik tevreden ben. Ik was dan ook zeer gefrustreerd toen ik gisteren zag dat één van Tim's vrienden tijdens het gamen aan mijn (MIJN) bureau had gezeten en alles had verschoven; goh kijk een kwartje en daar een knoopje, grrrrrr. Leuke jongens hoor, maar als ik net alles heb uitgekiend maar nog niets heb vastgelijmd willen jullie er dan met jullie tengels (raar woord) van afblijven!!!!!! Zo kan mijn buurjongen maar niet van mijn stempel afblijven met de tekst handmade with love by Petra die ik achter op een zelfgemaakt kaartje stempel. Het is zo'n klik-klak stempel die hij dan even op Tim's hoofd of arm drukt. Dikke pret maar inmiddels staat er handmade with ve by Petra en weet waarschijnlijk alleen de stofzuiger waar die 2 andere letters zijn gebleven :(
Ik ben dus maar gauw alles gaan vastplakken.... Erg leuk was het mailtje dat ik kreeg toen ik net de foto's van deze layout op mijn computer aan het zetten was maar daarover later meer!

signature blog

8 opmerkingen:

Astrid zei

Oooo hij is echt leuk geworden en je hebt er nog zo veel op gekregen ondanks de grote foto. Dat groen er achter geeft een soort van diepte, perfect!
En jammer he van die jongens, bij mij moeten ze er ook vaak aanzitten als alles nog los ligt...
Dus je heb het mailtje ontvangen ;)
Leuk!!!!

Liesbeth zei

O ja die kast... een echt pronkstuk dus ik kan me heel goed voorstellen dat dat een favoriet is!
Enne... niet altijd lukt het me om vier layouts ineens te maken hoor! Ik heb er ook wel eens dagen bij zitten dat het niet erg wil lukken... maar meestal, als ik "in de flow" zit, produceer ik er meer achter elkaar (waarna ik dan weer dagen niks doe). Kortom - er is eigenlijk geen touw aan vast te knopen... hihihi

Marit zei

Wat een prachtige kast!!! Al die laatjes... ooohhh!!! Een hele mooie layout heb je ermee gemaakt. De kleuren en sfeer passen perfect! Ik ben nu wel heeeeel nieuwsgierig naar dat mailtje trouwens...

Ellemieke zei

Je layout is geweldig! En die kast...daar ben ik gewoon jaloers op!
En dat mailtje...spannend, maar vast heel leuk!

marsha. zei

Mooie kast!!! En leuk dat je die nu meteen hebt vastgelegd! En tja... dat mailtje :-)....

Groet,
Marsha.

barbara zei

Fantastische LO Petra! En wat lijkt me dat frustrerend om van die nonchalante "tengels" aan je werk te hebben zitten... Misschien tijd voor een PRIVE scraproom? Mét sleutel wellicht?

D@nielle zei

hihi grappig verhaal van dat verschuiven. Ik ben ook zo langzaam laat het liefst meerdere lo's half af liggen, uiteraard niet vastgeplakt ;) Je kast is prachtig !

Simply Dutch/Here comes Trouble zei

mooie lo! en superkast, ben dol op glas en laatjes :-))
misschien een tip, ik maak vaak een foto met mijn telefoon als ik aan het schuiven ben (soms hoef ik niet te schuiven en plak ik meteen, soms schuif ik dagen LOL) met frutsels, weet ik later altijd nog hoe het er naar mijn idee het beste uitzag, de foto's verwijder ik daarna gewoon weer uit de telefoon.