dinsdag 16 november 2010

Eigenwijs

Wanneer krijg je nu een compliment omdat je eigenwijs bent... niet zo vaak toch ;)

Dit bloemstuk heb ik gemaakt tijdens de vorige workshop. De opdracht was om een modern stuk te maken dat zo'n 75 cm hoog en breed was met behulp van solitaire bloemen. Hartstikke mooi en er stonden schitterende voorbeelden maar omdat ik echt niet wist waar in huis ik zo'n groot bloemstuk mooi tot z'n recht kon laten komen heb ik een stuk gemaakt waar ik zelf blij mee ben en dat ik op meerdere plekken kan neerzetten. Eindoordeel van de cursusleidster: Mooi en bovendien blijf je jezelf en weet precies wat je wel en niet wilt. Dat is toch een leuke manier om te horen dat je eigenwijs bent.....


Ook heb ik, als cadeautje voor mijn collega Marja een layout gemaakt met foto's van haar tweeling. Daarvoor heb ik de uitdaging/schets op SA als uitgangspunt gebruikt:

En de kleuren van deze foto moesten gebruikt worden:

Met dit als resultaat:Omdat er van scrappen niet heel veel komt de laatste tijd heb ik wel wat kaarten gemaakt, voor mijn collega die (hiep, hiep, hoera) oma wordt, een collega die een ongeluk heeft gehad, de moeders in het Moeder&Kindhuis en een jarige oom.


Het leuke aan kaarten maken is dat je dan toch even lekker zit te frobelen.
Ik verheug mij op zondag want dan komt Astrid een dag scrappen.... ben benieuwd of we dan ook productief zijn of dat het vooral gezellig is.

signature blog

3 opmerkingen:

Marit zei

Wat een prachtig, eigenwijs bloemstuk!!! Ik ben helemaal niet zo van de "bloemstukken" maar dit zou ik ook in mijn kamer willen! Geweldig! Blijf jij vooral maar lekker eigenwijs!!!
(Je kaarten zijn stuk voor stuk leuk, vooral de "hoeIstie" kaart vind ik ook helemaal top!)

barbara zei

Ja, ook ik ben FAN van de HOEISTIE kaart!!!!!

Astrid zei

Dat laatste viel wel een beetje tegen hè :) Ik heb je bloemstuk helemaal niet IRL gezien, maar ik vind het helemaal mooi. Ik had zulke bloemen in m'n trouwboeket, alleen dan in oranje. bedankt voor de gezellige dag!!