woensdag 27 januari 2010

February kit

Het was natuurlijk te verwachten: ik heb veel puppy foto’s gebruikt voor de February kit van Scrap-Club. Boomer bleek tijdens de foto-shoot een supermodel te zijn! En als er iets is dat je hart doet smelten dan is het wel zo’n puppy en wat past daar nou beter bij dan een kit met hartjes.

En dat het bij ons thuis niet alleen gezellig is blijkt wel uit onderstaande layout over mijn puberzoon, want een beetje contrast moet kunnen ;) En ook al weet ik dat het er allemaal bij hoort: 't valt mij niet mee....
Deze maand mocht ik de schets voor de kit maken:

Zelf heb ik er de Boomer layout mee gemaakt en hier kun je de prachtige layouts van Monique en Revlie zien! Zo leuk dat met 1 schets er totaal verschillende dingen ontstaan! Ik ben iedere maand weer blij om met deze meiden te mogen werken, ze zijn inspirerend en ook nog lief!

De foto is gemat op borduurlinnen.


Met een zwarte stift werd het een totaal ander vel papier!Voor mijn buurmeisje om op school te laten zien: een uitklapboekje met de leukste foto's van haar puppy.


Van Danielle kreeg ik vandaag een uitnodiging om als guest designer mee te doen aan de volgende Dutch Dares. Helemaal leuk en ik heb er enorm zin in. En natuurlijk blijft de Dutch Dare nog "geheim" tot 6 februari.

signature blog

8 opmerkingen:

D@nielle zei

mooie lo's weer, en die puppy gewoon te schattig !

Marit zei

Ah, er is weer heel wat te bewonderen hier! MOOI! Ik vind de LO van je zoon nog het allermooist - maar dat zal wel komen omdat ik zelf zo'n geval in huis heb (17 jr.) Maar de mijne vertoont toch weer zijn eigen blik - ze zijn toch zo "zichzelf' he!!? Heb een goed weekend!

corina zei

wat een schatje,ja ik bedoel de hond dan he!!! de lo van Tim moet je bewaren voor als hij gaat trouwen maar hij blijft toch wel lief hoor

Astrid zei

Haha die foto van Tim, als blikken konden doden... Mooie LO's heb je gemaakt! Toch lastig al die roze hartjes papiertjes als je jongens hebt, slim van je dat je de puppie gbruikt hebt!

Astrid zei

PS en gefeliciteerd dat je gevraagd bent als gastdesigner!
Gisteen trouwens alweer d enieuwe spulletjes van SC besteld, heb je de kit gezien? Geweldig weer! Nog iets nodig? Ik geloof wel dat er al een boel uitverkocht is.
Doei doei

barbara zei

Hahaha, die LO van Tim! Zo leuk/herkenbaar/zielig voor jou/nog meer voor hem. Heb ook op scrapclub comments geplaatst bij je LO! Heb zelf ook eindelijk weer eens wat geupload.
Tot woensdag, zie ernaar uit.

Birgit zei

Wat heb je weer allemaal prachtige dingen gemaakt Petra! En ja, ik kan me voorstellen dat je helemaal verliefd bent op die kleine Boomer!!

Monique zei

O wat leuk dat je guest designer bent voor de Dutch dares! gefeliciteerd!!! En wat is dat roze papier uit de kit gaaf geworden zo! Schattig boekje met die kaarten en de lieve pup. Hoop dat die grote boef ook snel weer een schatje wordt ;)