vrijdag 15 januari 2010

camera workshop

Eindelijk heb ik weer eens gescrapt. Geen idee waarom ik de laatste tijd amper iets heb gemaakt maar de dagen vlogen voorbij met voornamelijk lezen en puin ruimen. Ook niet verkeerd natuurlijk maar ik had spullen van Studio Calico op mijn bureau liggen waarmee ik toch echt graag aan de slag wilde gaan. Gisteravond was het zover en heb ik een layout gemaakt met foto's uit tweeduizendennogwat... tsja dat moet ik nog opzoeken.In december heb ik een nieuwe camera gekocht. Vroeg kerstcadeautje van mijzelf en van Tonie.
Helemaal geweldig natuurlijk maar ik was vooral blij met de bijbehorende workshop die ik morgen ga volgen. Ik ben benieuwd en weet zeker dat ze mij veel kunnen leren ;)Ik hou erg van detail foto's maar vind ze wel lastig om te scrappen. Misschien kan ik ze in de printer tray gebruiken die ik (sorry Astrid) ook nog heb liggen. Dat ding heeft zoveel leuke mogelijkheden dat ik niet kan kiezen....


Na de workshop gaan we morgenavond met mijn ouders naar de bioscoop. Een kerstcadeautje voor mijn vader. Nou maar hopen dat we nog een echte Elfstedentocht krijgen. Ik ben, lang lang geleden, tijdens mijn opleiding bij de NS met mijn cursusgroep naar Friesland gegaan. Een fantastisch feest!


Fijn weekend!

signature blog

1 opmerking:

barbara zei

Hopelijk heb je veel geleerd tijdens je workshop vandaag! Prachtige camera zeg! En hoe was de film? IJ(s)zingwekkend, kippenvel, cool, en voor die tijd nog boerenkool of erwtensoep gegeten? :)