dinsdag 19 januari 2010

verliefd

Toen Tonie gisteren vanwege zijn werk midden in de nacht thuis kwam en vroeg of er nog iets "schokwekkends" was gebeurd vertelde ik hem dat ik verliefd op een ander was geworden... "Kan gebeuren", was zijn reactie. Daarna heb ik maar opgebiecht dat het onderwerp van mijn liefde de 8 weken oude puppy van mijn buurmeisje Lotte is.
Zo lief dat ik meteen heb gevraagd of we woensdagmiddag een foto-shoot kunnen doen want daar wil ik wel een layout over maken! Laat de februari kit van Scrap-Club maar komen.
En dat ik niet de enige ben die helemaal weg van deze pupy is blijkt wel uit deze foto.

En ik ben verliefd op de artist printer tray. Zo'n superleuk scrapproject dat ik er meteen 3
(1 voor mijn moeder, 1 voor mijzelf en nog 1 als cadeau) heb bijbesteld toen ik zag dat ze bij Scrap-Club te verkrijgen zijn!


signature blog

m

5 opmerkingen:

Astrid zei

Woohoo hij is is echt onwijs mooi geworden, ben benieuwd wat je met de andere gata doen! Doei doei

Marit zei

Wat een nuchtere man... die van mij zou helemaal flippen als ik 'm zoiets zou zeggen denk ik *hihihi* En je tray is mooi geworden! Ik zei het al eerder (hier of bij Astrid?)ik zou daar nou echt geen weg mee weten - wat jullie er mee doen vind ik geweldig!

barbara zei

Prachtige tray heb je gemaakt...
En nog steeds vlinders in je buik als je die pup ziet? Hoewel ik een zeer grote voorkeur heb voor GROTE honden, is deze inderdaad wel schattig...

M@risk@ zei

Grappig, ik soortgelijke tray gemaakt maar heb daarvoor een verpakking van kerstartikelen gebruikt. Je invulling is prachtig.

Tureluur-Bellemietje zei

per ongeluk kom ik op je blog...
Geweldig, wat zou ik dit graag doen..
Echt sprakeloos