donderdag 2 april 2009

ziekenboeg en koeien

Tim was de hele week al niet lekker in orde. Heel vervelend want hij zit midden in zijn allereerste proefwerkweek. Vanacht heeft hij ook koorts gekregen: over en sluiten dus. Gelukkig had hij al 6 van de 8 proefwerken gemaakt maar wat extra vervelend is: zijn school heeft morgen een radio 538 feest in Utrecht omdat ze in de top 5 van leukste scholen van Nederland zitten. Zoals het er nu uitziet kan hij niet mee en daar baalt hij ontzettend van!
Zelf heb ik vandaag een vrije dag genomen en om van de nood een deugd te maken heb ik de foto's gescrapt die ik tijdens de excursie van Thomas' groep naar de boerderij heb gemaakt. Veel Sassafras, Jenni Bowlin, restantjes van de scrap-a-licious workshops, wat embellishments van Astrid (+ haar idee om de naaimachine te combineren met de collage) en de koeien zijn van een behangrand. Het was wel lang geleden dat ik een dubbele layout heb gemaakt!


6 opmerkingen:

Angelique zei

Hoi Petra! Mooi gedaan! Heel leuk om een spread zo te zien. Mooie details.

Astrid zei

Leuk, leuk, leuk!
Wel erg jammer voor Tim als hij het feest moet missen, hoop dat hij zich snel weer beter voelt.

Birgit zei

Mooi hoor Petra! En idd een heel leuk idee om de naaimachine te gebruiken bij de collage!! Hoop dat Tim zich weer wat beter voelt!

Marit zei

Och, wat jammer als Tim niet mee kan... Mijn oogappel is net (meer dan) een week thuis geweest: spierpijn, hoesten, "algehele malaise"... het heerst blijkbaar. Beterschap hoor! En je spread (lo) is heel mooi, vooral die cirkels (detailfoto), geweldig!

liesbeth zei

Oh da's echt balen he, dat hij net nu ziek moet worden! Extra jammer vanwege het uitstapje!
Leuke layout weer en geinig zo met die koeien!

M@risk@ zei

Hopelijk was hij toch zo opgeknapt dat Tim mee kon. Zoiets is toch wel heel jammer als je dat moet missen. Je layout is prachtig.