maandag 27 april 2009

Bling Out Your Blog

De jongens zijn een week niet thuis (bleeh) en dat leek mij een goede timing om mij in te schrijven voor de online workshop Bling Out Your Blog van SIS TV. Hopelijk ziet mijn blog er binnenkort leuker uit. (Je merkt het vanzelf wel... of niet....) Ik wil graag wat handiger worden in het oppimpen van mijn blog. Op dit moment probeer ik af en toe wat, op hoop van zegen. En sommige dingen durf ik niet omdat ik bang ben om de complete layout kwijt te raken. Hopelijk is deze workshop een steuntje in de rug, ik heb er in elk geval veel zin in.

Afgelopen weekend zijn we naar een begrafenis geweest van de moeder van mijn schoonzusje. Afscheid nemen van een lief, attent en bijzonder mens. Moeilijk.

In onze tuin heeft Tonie een nieuwe pergola gebouwd met een zonnescherm constructie. Het was heerlijk weer om in de tuin bezig te zijn en we zijn blij met het eindresultaat. Dit seizoen is bij mij favoriet: de bloemen geven kleur aan de tuin, het groen is op z'n mooist en de temperatuur aangenaam. Een boek en een kop thee erbij en je weet waar je mij kunt vinden!

2 opmerkingen:

barbara zei

Dat oppimpen van je blog is al aardig gelukt zo te zien! Moet je mij ook maar eens uitleggen ;)

Groetjes!

Anoniem zei

Waar haal je de tijd vandaan?
Ik vind het maar knap ik loop altijd achter de feiten aanKus corina