vrijdag 17 april 2009

migraine, OLW, sneak en een dubieuze verrassing

Ik heb regelmatig migraine, wel 2 tot 3 keer per maand. Meestal kan ik mijn medicijnen op tijd nemen zodat het niet doorzet maar donderdagochtend werd ik wakker en wist meteen dat het goed mis was. De tablet hielp inderdaad niet en ik moest zelfs overgeven in plaats van dat de pijn minder werd. Uiteindelijk heb ik 20 uur migraine gehad en was vandaag uitgeput. Een goed onderwerp voor het woord NO bij OLW.
Door de migraine loop ik niet echt op schema met de nieuwe kit van Scrap-Club maar ik heb al wel een sneak:

Thomas is door mijn migraine voor het eerst samen met een klasgenootje naar school gefietst. We hebben al een paar keer geoefend maar wat is het moeilijk om los te laten..... Helemaal omdat wij het verst van school vandaan wonen. De rest van de klas komt wel zelfstandig naar school en nood breekt wetten dus ging hij alleen op pad. Gelukkig ging alles goed en vond hij het hartstikke gezellig om samen met Joost van en naar school te fietsen.
En wat doe je als 10-jarige als je gisteravond bent betrapt door je moeder met je Nintendo DS in bed.... juist je komt met tulpen thuis. Thomas en Joost kwamen op de terugweg van school langs deze tulpen en hebben er elk 4 geplukt. Nee, ik wil niet weten waar ze stonden. En ja, natuurlijk ben ik niet meer boos ;)
Zijn jouw tulpen ook mooi Barbara?
Onweerstaanbaar, toch?!

5 opmerkingen:

Birgit zei

Oh, dat lijkt me vreselijk, migraine!! Ik hoop dat je er voorlopig even van verlost bent! En ik weet uit eigen ervaring hoe fijn het is om bloemen van je kind te krijgen als je boos geweest bent! :)

Anoniem zei

Jee Petra, wie heeft de foto gemaakt van dat hoopje mens? Was je zelf nog zo helder van geest dat je zelfs op dat momnet kon bedenken dat je er een pagina mee zou gaan scrappen? Liefs Anne

barbara zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
barbara zei

Lieve Petra, fijn dat je weer "boven water" bent! En inderdaad, ook ik heb prachtige tulpen gekregen. Mijn hart smolt direct. By the way: ik heb wél gevraagd waar ze stonden en volgens Joost was het gemeentegrond, "en we betalen genoeg dus dat konden ze wel missen", aldus Joost. Ze hebben trouwens nog 1 hele tulp laten staan hoor! Geen zorgen en gewoon van genieten dus. :)

D@nielle zei

he bah, mijn moeder heeft ook zo'n last van migraine, lastig om goede medicijnen te vinden .... laatst hoorde ze zelfs dat botox schijnt te werken :S