woensdag 1 april 2009

46 foto's

As I didn't post for almost 2 weeks I decided to blog in Dutch.... hope you don't mind but I think that's one of the reasons why I feel like I have not enough time to blog....

Deze tulpen heb ik van Tonie gekregen. Op een regenachtige dag, na de crematie van Tonie's oom en voor een, misschien laatste, ziekenhuisbezoek aan de moeder van van schoonzusje. Eén van de liefste mensen die ik ken..... Op zo'n dag is een bos lente meer dan welkom!

Zo zien we Thomas sinds zijn verjaardag: languit op de vloer aan het bouwen met zijn lego.

Op speciaal verzoek mocht ik een foto-shoot van Tim maken omdat ik een layout voor OLW over de puberteit wilde maken. De puberteit is inmiddels duidelijk aanwezig: hij krijgt een snor, puistjes, had een compleet nieuwe garderobe nodig, zijn humeur wisselt (en dat van mij ook) en ik ben blij dat hij geen hoofdrol in een schoolmusical hoeft te spelen want hij krijgt ook de baard in de keel. :)Vorige week vrijdag ben ik met groep 6 de boer op geweest. 's Morgens kwam de boer, een jonge vent, op school vertellen over zijn beroep en 's middags mochten we de boerderij bezoeken. Alle kinderen hebben enorm genoten. Het meest bijzonder was toch wel het kalfje van 3 dagen oud dat even vrij tussen de kinderen door mocht lopen!


Thomas met Charlotte, een mooie naam voor een koe!
Veel slijm!En dat kwam hierdoor:Uniek design!


Ik vond de laatste kit van Scrap-Club GEWELDIG! Sassafras is een merk waar je blij van wordt en heb alle lijnen bijbesteld ;) Een feestje om mee te scrappen!


Luchtballonnen vind ik magisch al zou ik met mijn hoogtevrees niet zelf durven varen....
Een bijzondere vriendschap/jubileum:


Thomas zag dat ik foto's van Tim maakte terwijl hij met losse handen aan het fietsen was. Natuurlijk wilde hij niet onderdoen voor zijn grote broer en zette zijn fiets op de standaard om mij vervolgens voor de gek te houden :)

Bijna pasen, ik moet ons huis nog versieren. Eingelijk wilde ik dat vandaag doen maar helaas hebben de jongens de verkeerde doos van zolder gehaald.

Het scrap-a-licious weekend was SUPER! Alle workshops en iedere minuut! Geweldig om digitale scrapvrienden in het echt te ontmoeten!!!!!!!!!!!

Corinne begon met een blaastechniek: ecoline blazen door een rietje. Binnen een paar minuten was iedereen aan het puffen. Ik had in elk geval de rest van de dag een rood hoofd dat niet onder deed voor de kleur van mijn T-shirt.

Birgit had een geweldig project: een minialbum in de vorm van een huisje. Mijn foto's had ik eigenlijk te gedetailleerd afgedrukt maar we kwamen sowieso tijd tekort. Dit project ga ik zo gauw mogelijk afmaken! Ook heb ik Birgit gevraagd of ze het boekje: scrapbook & co wilde signeren. Er staat een lo van Marlijn in waardoor ik zelf wilde gaan scrappen en een bepaalde stijl wilde leren. Bedankt Birgit!Voor Birgit eindigde de dag met een flinke domper: er was ingebroken in haar auto. Het raam van de auto was ingeslagen en alle navigatie/radio was eruit gehaald..... Onbegrijpelijk en frustrerend.


Dana Wakley gaf een workshop met spray-inkt. Mijn wijsvinger was na 4 dagen nog blauw en ik moet gauw aan Astrid vragen wat haar familie en collega's van haar handen hebben gezegd ;)

Dana maakte de meest leuke bladzijden met bijna niets: een stukje papier, wat garen, textiel, een sjabloon en alles wat uit haar handen komt ziet er fantastisch uit! Bovendien waren Dana als Martha allebei lief, behulpzaam en supercreatief!


Zelf heb ik op iedere pagina een bladzijde uit een woordenboek toegevoegd om eenheid in het albumpje te krijgen.


Martha Bonneau's workshop was helemaal mijn "ding". Een vintage hanger en zo leuk om te maken. hier werd ik helemaal blij van! En ik ben inmiddels ook de trotse eigenaar van Martha's origineel ;)
Ik heb er mijn paspop mee opgepimpt!


Lieve Astrid had nog een zakje met alle hebbedingetjes meegenomen en inmiddels heb ik er al het een en ander van gebruikt. Spreken we gauw weer af Astrid? Het zou toch jammer zijn als er weer een heel jaar tussen zit....

En tot slot: als je ervan baalt dat je er niet bij bent geweest: Monique Helfrich verkoopt de overgebleven scrap-a-licious kits via haar blog voor het goede doel: a Sisters Hope. Daar moet je zeker even gaan kijken!!!

Zo dat waren mijn 46 foto's om weer even bij te praten ;)
Tot gauw!

3 opmerkingen:

Marit zei

Wow, wat een boel te kijken! Daar was ik even mee bezig en werd er helemaal blij van. Je "Dina boekje" is heel mooi geworden, en ik ga zeker eind v/d maand koninginne-markten afstruinen voor een oud woordenboek, vind het een geweldige tip!!!

Astrid zei

Wow wat een hoop (leuke) foto's en wat een leuk verslag!
Was een hele leuke dag, wat lief dat je mijn goodiebag heb heb uitgelicht! Ik heb het aardig druk gehad de afgelopen dagen, ik heb nog niet eens geblogt over SAL. Maar ik heb wel al wat projectjes afgemaakt en de muurhanger van Martha was ook mijn favoriet. Ik moet alleen het boekje van Birgit nog doen. En ja laten we de volgende afsraak iets sneller dan over een jaar maken ;)
groetjes en prettig weekend!

Anniek zei

Zo wat een lange post zeg!! Veel mooie foto's en je werkjes van SAL zijn echt mooi geworden! Leuk idee om pagina's uit een woordenboek te gebruiken voor het boekje van Dina. Je wall hanger is ook erg mooi geworden! En wat een bofkont dat je de originele Martha wall hanger mee naar huis mocht nemen!