zondag 19 april 2009

just chillin'

De nieuwe kit is uit! Just chillin' en bestellen kan hier!
Prachtig papier en vooral het kleurverloop is bijzonder. Voor deze layout heb ik de eerste regels van het lied Miracle van Ilse Delange gebruikt. Volgens mij: één van de mooiste songs van de laatste jaren! Het roze cardstock is bewerkt met een speciaal schuurapparaat van Tonie (echt waar!) en daarna heb ik er walnut ink cornflower overheen gespoten. Finishing touch: ik kon eindelijk een slot van Tim Holtz gebruiken ;)

Ik kwam een aantal foto's uit 2003 tegen en vond het leuk om die te gebruiken vooral omdat ik 2 weken geleden op de boerderij ook een paar foto's van Thomas en Romy had gemaakt. In eerste instantie had ik de originele kleurenfoto uit 2003 gebruikt. Vandaar ook de roze accenten maar uiteindelijk vond ik een ingezoomde scan in sepia mooier....

Revlie heeft deze maand de schets gemaakt en dit is mijn poging (ook weer met foto's uit 2003). Ik kan mij nog zo goed herinneren dat ik zag dat Thomas voor het eerst zijn naam had geschreven op het schoolbord dat toen in mijn keuken stond!

Er zitten hele gave letters in de kit en ik heb een spiegeltje (ook uit de kit) onder de letter O geplakt.


Het verhaal van Thomas' verlanglijstje.... er stond alleen maar lego op (en wij waren bijna failliet)


Het lego poppetje ontdekte ik bij toeval nadat ik dat lettertype had gedownload. Na 5 keer printen op verschillende stukjes designpapier had ik mijn "mei-kit lego man"! En uiteraard heb ik een legoblokje als stempel gebruikt.


In de kit zit ook een spiegeltje in de vorm van een bloem. Een leuke combinatie met de quote: If friends where flowers I'd pick you!


Ik wens je een fijne week!
xPetra

6 opmerkingen:

Astrid zei

Hi petra! Wat een mooie Lo's heb je weer gemaakt. Echt leuk wat je met de deur en het slot gedaan heb in combi met de songtekst!
En je heb de spuitinkt ook gebruikt zag ik. En de foto's van Thomas en z'n vriendin ook erg leuk. En en OK nou zal ik stoppen voor dat je naast je schoenen gaat lopen ;) Ik zelf heb de laatste tijd niet zo veel inspiartie meer, ik weet niet wat het is, 's avonds ben ik vaak te moe om nog wat te doen, helaas. En aan bloggen kom ik helemaal niet toe. nou ja zal wel weer terug komen, hoop ik. Doei doei prettige week! Ga je nog iets leuk doen in de mei vakantie?
Astrid

Marit zei

Wat een boel te bekijken zeg! Ik val van de ene verbazing in de andere... vind alles even mooi en leuk! Ben niet zo'n blingbling type, maar die spiegeltjes... daar zou ik ook wel raad mee weten! Ik zal het onthouden! Maar al met al: GREAT WORK!

Monique zei

Wat heb je weer mooie originele projecten gemaakt!!! Super! Dat legomannetje is ook zo leuk. Waardeloos dat je zo vaak last van migraine hebt zeg. Maar de OLW is wel weer heel mooi geworden ondanks de hoofdpijn fotoherinnering...
En wat worden je kinderen toch al weer groot.

rev zei

supergaaf werk weer!!

Lesli zei

Absolutely wonderful page - so visually creative!

Christiane zei

still your fan, girl!! but i have some problems with the language!! ;)
hugs!!