zondag 21 juli 2013

SUPERheld

Laatst schreef ik al dat ik een agenda uit 2002 terug heb gevonden. Daarin stond ook deze uitspraak van Thomas. Helemaal leuk toch! Een super reden om die oude foto mapjes erbij te pakken en alsnog te scrappen. De nieuwste schets van Dutch Dares, gemaakt door Yvonne, kwam daarbij goed van pas. Een leuke schets om je zomer-, vakantie foto's mee te scrappen (inspiratie genoeg op het blog) en bovendien heeft ze een hele leuke RAK samengesteld: de moeite waard om mee te doen!! 
 

 
 
 
Vrijdag heb ik Sandra geholpen met het maken van een memory box over haar overleden vader. Bijzonder om te doen. Hieronder een collage van de tray van 7gypsies. De foto linksonder is het eindresultaat en de andere foto's zijn detail foto's. Ze had een overhemd meegenomen en 1 van de manchetten hebben we gebruikt, samen met een oude foto waarop haar vader met opgerolde mouwen staat. Zijn horloge paste precies in 1 van de langwerpige vakken en omdat het een verzamelaar van allerlei spulletjes was (want hij kon van alles nog gebruiken) hebben we de sleutel, het lampje, schroefjes, radartjes en de flesjes toegevoegd. Het krijgt vast een bijzonder plekje in haar huis.

signature blog

1 opmerking:

MirjamC zei

Wat is dit toch een leuke lo en zo'n guitige foto van je zoon...en ja zo'n uitspraak erbij is natuurlijk helemaal super!
En wat is de memorybox geweldig mooi, wat zal je vriendin daar blij mee zijn zeg!