woensdag 3 juli 2013

kleur bekennen

De nieuwe Dutch Dare vond ik een echte uitdaging. Kies 1 kleur en vul die aan met zwart en/of wit. Mijn uitwerking heb ik al gemaakt tijdens het scrap-weekendje-weg (kon ik hem meteen laten goed/afkeuren door de meiden). Alle foto’s die ik van Thomas probeerde te maken op zijn 14e verjaardag heb ik in Z/W afgedrukt (ook die hele serie waarop hij alle kanten opdook en gekke gezichten trok) en op de leukste foto heb ik alleen zijn T-shirt in kleur geprint. Omdat ik het juist leuk vind om patronen en kleuren te combineren was dit behoorlijk anders “werken” voor mij maar ben wel blij met het eindresultaat.In mijn mailbox zijn de afgelopen periode heel wat leuke workshops voorbij gekomen toch heb ik ze allemaal aan mij voorbij laten gaan. Vooral die van Ali Edwards had ik graag gevolgd maar….. mijn vorige workshop MOET ik nog afmaken en ik heb nog steeds geen album van de rondreis door Denemarken gemaakt terwijl de volgende vakantie er al weer bijna aankomt. Het reisverslag heb ik uitgewerkt, nu uit al die foto’s de leukste, mooiste, grappigste, enzovoort kiezen. Misschien is een mini project life voor onze komende reis de beste oplossing?!? Tips zijn welkom....

Tim heeft al vakantie en heeft 5 atheneum met een prachtige cijferlijst afgesloten. Volgend jaar examen! Thomas heeft morgen zijn laatste lesdag en heeft zijn punten zo mooi opgehaald dat hij met maar 1 onvoldoende en veel zevens en achten zijn 2-jarige brugklas afsluit! Nu nog plannen maken voor een leuk uitstapje met de mannen. Ook mijn eigen vakantie komt snel dichterbij. Door het slechte weer heb ik helemaal nog niet het gevoel dat het zomer is en bovendien zitten er op mijn werk zoveel ingrijpende reorganisatie plannen aan te komen dat het vrolijke vakantiegevoel bij mij en mijn collega’s ver te zoeken is. Het zijn spannende tijden waarbij ik ook nog wekelijks naar het ziekenhuis rij, met mijn schoonmoeder, met mijn vriendin, voor mijzelf. Zo kom je er zelden, zo 2 keer per week.


signature blog

3 opmerkingen:

Agnes zei

Lieve Petra,
ondanks alles hoop ik dat je toch iets kan plannen met de mannen en dat je een vakantiegevoel krijgt als vanaf morgen ook de zon gaat schijnen.
Groetjes, Agnes

Margot zei

wat een gave lo, stoer! sterkte met alle ziekenhuisbezoeken en de reorganisatie, inspannende tijden....

Cynthia van der Wilk zei

Wat een mooie layout. Ondanks alles wens ik jullie toch een hele fijne vakantie. Probeer ervan te genieten.