woensdag 19 juni 2013

Kaarten, heel veel kaarten

Er zijn van die periodes waarin er veel kaartjes worden verstuurd. En zeg nou zelf; een kaartje bij de post is toch altijd leuk om te krijgen! Met Marsha's schets voor de Dutch Dares heb ik een kaart met envelopjes gemaakt. Dat deze schets heel veelzijdig is blijkt wel uit de leuke variaties die er zijn gemaakt door de meiden van het designteam! Neem via deze link maar zelf een kijkje, dan kun je meteen zien dat er een RAK te winnen is waarbij je kunt shoppen bij Revlie!!


 

Bij de HEMA heb ik een metalen kaartenrekje gekocht waar ik veel plezier van heb want nu kan ik mijn zelfgemaakte kaarten in deze display bewaren voordat ik ze met de post verstuur. Deze kaarten zitten er inmiddels in (Astrid, Danielle en Mandy zullen wel wat onderdelen herkennen):
Deze twee zijn al "bezorgd":En ik vond het hartstikke leuk om deze kaart te maken, lekker priegelen: kleine rondjes ponsen, chalk randjes maken, Glossy Accents erop, stipjes met de Perlen Pen. Nu maar duimen dat degene voor wie deze kaart is inderdaad is geslaagd!


En omdat het zo leuk was om te doen heb ik in dezelfde stijl meteen twee geboortekaartjes gemaakt voor een collega die in september zal bevallen van haar eerste kindje:Afgelopen zaterdag hebben we in de tuin geklust. Ik geniet ervan dat onze tuin steeds meer de brocante sfeer krijgt die wij ook in huis hebben. De planten die vorig jaar, na de verbouwing, zijn aangeplant krijgen volume en staan in bloei. Mooi! Behalve dan de papavers. Ik had aangegeven dat ik geen rood en oranje tinten in onze tuin wil maar deze papavers bleken een “Van Oranje Nassau” kleur te hebben….. De tuinman heeft al beloofd dat hij ze zal vervangen ;-)
Zo bezig zijn was ook een fijne afleiding omdat afgelopen week bij mijn schoonmoeder kanker is gevonden. Een onderzoekstraject zal nu volgen en het is spannend wat daar uit zal komen.


Zondag ontdekte Silvia tijdens een high tea in onze tuin, tussen de planken van de schutting, een merelnest. Met behulp van een trapje kon ik even spieken: 2 jongen, eentje dat helaas niet meer leefde en een prachtig groen ei. Ben benieuwd of met de mereltjes goed zal gaan. En vanochtend zag ik deze duif een bad nemen in onze zinken teil. Slimme vogel met deze temperaturen!signature blog

3 opmerkingen:

Wies zei

Hoi Petra,

Het ziet er weer erg mooi uit, zowel je kaartjes als de foto's van de tuin. Wat een gave foto van de duif de heerlijk een "bad" neemt bij jullie.

groetjes Wies

marlies zei

wat een prachtige kaarten, vooral de eerste... heb hem gepind !

Anoniem zei

SUPERmooie tuinfoto's!!!