maandag 15 februari 2010

Ik ben het zat

Kunnen jullie je een winter als deze herinneren? Zo lang en met zo vaak en veel sneeuw? Ik niet. En hoe mooi het er ook allemaal uit ziet: eerlijk gezegd ben ik het zat. Als ik moet werken is het iedere keer weer afwachten wat mijn reistijd zal zijn. Afgelopen weekend in de binnenstad van Arnhem heb ik zo ongeveer aan Tonie's arm gehangen omdat het zo glad was. De kinderen maken geen één sneeuwbal meer en de slee staat zielig te wezen op onze oprit.

Wat mij betreft is het hoog tijd dat het lente wordt! Maar afgelopen zaterdagnacht toen we na een heel gezellig etentje bij kennissen en de gouden race van Sven Kramer (wat was het spannend!) terug naar huis reden zag ik in de berm zowaar bollen uit de grond komen. Er is hoop!

Gisteren stond mijn moeder op de stoep met een bos prachtige tulpen voor Valentijnsdag. Wij stonden net klaar om naar haar toe te gaan dus dat was wel een bijzondere timing. Uiteraard vertrok ze ook weer met bloemen. En met de layout die ik voor de uitdaging van Dutch Dares had gemaakt. Een best wel moeilijk "cadeau" om te geven. We hebben het dan ook niet droog gehouden maar zoals ze zelf zei: het was wel de waarheid achter de foto....

Mijn eettafel ligt weer bezaaid met de maart kit van Scrap-Club. Een kit vol inspiratie want (let op) ik heb er al 5 layouts mee gemaakt!! Een absoluut record voor mij en waarschijnlijk volgt nummer 6 ook nog wel. Hieronder alvast een aantal sneaks en zoals altijd zijn de eindresultaten (ook van Monique en Revlie) op de 19e te zien op Scrap-Club.

signature blog
4 opmerkingen:

barbara zei

Ook ik ben die sneeuw HELEMAAL zat (zie ook mijn blog). Jouw LO's ben ik overigens nooit zat en kan niet wachten tot de 19e! Ziet er spannend uit ;). En wat goed van je dat de LO naar je moeder is gegaan. Wat fijn dat je er zo open over kan praten met haar.

Liesbeth zei

Ik kan het alleen maar met je eens zijn over die winter... vanmorgen keek ik uit het raam en toen sneeuwde het bij ons. Het eerste woord wat in me op kwam was "getver", nou dan weet je wel hoe het zit hier... :) Maar hier is er ook hoop want ik zag in het weekend de eerste sneeuwklokjes hun kopjes boven de grond uitsteken...

Liesbeth zei

O ja, en voor ik het vergeet... ik vind het leuk om je nieuwe collega te zijn!

Mika zei

Is het al lente!!!!!! kom snel weer een kijkje nemen op je blog. Mika (www.mikascrap.typepad.com)