woensdag 30 september 2009

OLW open heart

Ik heb vandaag tijd gemaakt om voor One Little Word te scrappen. Het woord is "open" en daarbij heb ik onderstaande layout gemaakt. De grote foto heb ik bewerkt en met een lage printkwaliteit op kraft cardstock geprint. Daar heb ik een hart uitgesneden en dat gevuld met een vakantiefoto van Tonie en mij. Ik weet dat ik wat betreft mijn relatie soms in "scrap-herhaling" val maar het is gewoon waar: my life became more beautiful with an open heart!


Tim en ik hebben een font van onze handschriften laten maken via www.yourfonts.com, helemaal leuk om te doen en makkelijk! Ik zal binnenkort eens uitproberen of ik dit lettertype op mijn blog kan installeren.

3 opmerkingen:

Astrid zei

Mooie Lo, ik ben gisteravond ook bezig geweest met OLW en weer eens een LO over mezelf.
Ik had even een break van scrappen en ook bloggen (het wordt het tijd...) Maar ik begin langzaam terug te komen. Erg drukke periode achter de rug, met verbouwingen in huis (nieuwe keuken, badkamer en wc...pff wat een onderneming (niet aan te raden, maar dit werd door de woningbouwvereniging gedaan.)

We moeten snel weer eens contact hebben om misschien om weer een een scrapafspraak of zo.

DOei doei Astrid

Marit zei

Wat MOOOOOOIIII, die foto op kraftpapier geprint! Da's een idee!!! Mag ik dat "stelen" van je?! Je hele layout is trouwens fantastisch! Ben benieuwd naar je handschriften-font!

Julie Tucker-Wolek zei

Thanks for visiting my blog and the comment! :):):):):):):):) I loveeeeeeeeeeeeeeeeee your LO...love the photo, the heart...the colors!!! GORGEOUS! :):):):):):):):):):):):):):)