woensdag 23 september 2009

October kit op een hangdag in september

Thomas en ik hebben een hangdag vandaag. Ondanks alle goede voornemens hebben we geen bal gedaan. Nou ja, bijna niets dan. Hij heeft vandaag vrij omdat de leraren op zijn school een studiedag hebben. We wilden een tocht maken met de fluisterboot over de Berkel maar toen we eenmaal naar de stad waren gefietst, wat boodschappen en wat broodjes hadden gehaald werd het zo bewolkt dat we er van af hebben gezien. Een andere keer maar.
De laatste tijd lees ik heel veel. Gelukkig kan ik snel lezen! Tijdschriften stapelen zich vaak op in de enorme rieten mand die ik onder de salontafel heb staan. Regelmatig verdwijnen ze ook weer ongelezen naar vriendinnen. Ik gun mij, behalve voor scrapbladen, daar geen tijd voor, liever lees ik een boek. Ook vandaag heb ik weer een boek uitgelezen. Heerlijk. Mijn favorieten van de laatste tijd: Stieg Larsson met zijn Millenium serie. Deel 1 is verfilmd en draait nu in de bioscoop. Als je er aan begint ben je bij deze gewaarschuwd: tot en met de laatste bladzijde van deel 3 heb je gegarandeerd last van slaapgebrek. Verder heb ik een serie boeken van de zussen Crispijn gelezen, mooie familieverhalen. Twilight en New Moon van Stephenie Meyer want een vampier tussendoor moet kunnen. De nieuwe van Simone van der Vlugt: Herfstlied. Nu ben ik begonnen in een boek van Jo Nesbø en wacht ik op de vertaling van de nieuwe Dan Brown. Lezen kan ik overal. In de tuin, tijdens het koken, tijdens de reclameblokken op TV, in bed. Het maakt mij niet uit waar en wanneer zolang ik maar kan lezen; de bieb en de boekhandel hebben een goede klant aan mij.
Zo direct krijgen we bezoek van een open haardspecialist want we willen graag een ander open haard. Tonies favoriete bezigheid in de winter is toch wel vuurtje stoken. Momenteel hebben we een "gewone" open haard maar we willen graag een inzethaard die we wat makkelijker en ook door de week kunnen gebruiken. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden.
En dan nog eindelijk op mijn eigen blog het werk met de nieuwe kit. Ik kon de afgelopen 2 dagen geen foto's uploaden, vandaar.

Onlangs kwam ik de ouders van mijn eerste vriendinnetje Agnes tegen en "oom" Herman verraste mij met digitale bestanden van zijn oude dia's. Helemaal leuk! Ik ben het meisje met het rode jasje, rechts op de bovenste foto.


Thomas is de laatste tijd druk geweest met het verzorgen van zijn digitale hondjes op zijn Nintendo. Wij zijn allebei gek op honden maar door mijn allergie (en werktijden) is het niet verstandig om een eigen hond te hebben. Voorlopig moeten we ons tevreden stellen met digidogs ;)

Thijs kwam met zijn camera en toen ik voorstelde dat we foto's van elkaar zouden maken deed hij echt zijn best!

De allermooiste zonsondergang in Italie verdiende een eigen layout!

Dit mini album is met opa en oma meegegaan op vakantie naar Spanje. Het album staat op de hotelkamer en ze wensen de jongens iedere dag een goede morgen ;)
Ze vonden ze te mooi om aan de koffer te hangen. Dat zal ik maar als compliment opvatten.


2 opmerkingen:

Marit zei

Wat een hoop te lezen en te bekijken weer! Ik las vroeger ook alles wat los en vast zat/zit, maar het komt er al een hele tijd niet meer van. Toch jammer, en als ik dat zo bij jou lees krijg ik er ook weer zin in... Je layouts zijn stuk voor stuk geweldig, en dat label is echt leuk!!! (was opa er blij mee?)

barbara zei

Ooooh, die LO van Digidogs is SUPER! Enne: je weet het he? Je mag altijd even komen om Max te knuffelen als het gemis van een hond jullie te erg wordt.
Tja ik ben met deel 2 van Stieg Larsson bezig en inderdaad: slaapgebrek. Heb de film (nog) niet gezien...jij wel? Ik kom gauw langs voor advies :) Je weet wel, voor dat trouwalbum!