woensdag 9 september 2009

grote jongens...

Martijn, de zoon van mijn collega Wies is pas getrouwd met zijn Anneloes. Toen ik Wies zag stralen op de foto's moest er natuurlijk een layout gescrapt worden voor op ons kantoor.
Als moeder kun je toch alleen maar hopen dat je ooit zelf zo'n foto zult hebben!Voorlopig zijn mijn jongens nog veel te klein om te trouwen maar als je onderstaande foto's ziet al wel veel te groot om op schoot te zitten ;)signature blog

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve Petra,

Ik had je al gezegd hoe mooi ik het vond, Harry heeft ook even over mijn schouder meegkeken en vond het ook prachtig. Nogmaals harstikke bedankt.


XX Wies

Marit zei

Hele mooie layout van prachtig stralende foto's!!! Wies is er inderdaad blij mee zie ik (bovenstaand commentaartje) De foto van je zoon op schoot is geweldig! Mijn lange zoon (1.82 of zo...) hang ook nog graag over me heen, en dat blijft best leuk eigenlijk!!!

Monique zei

Wat lief dat je die layout voor haar gemaakt hebt! Vind de kaartjes (eerdere post) ook helemaal super en natuurlijk jouw geweldige technique tip!!!
Ik kom een beetje bij van de taartenactie (980 euro!!!) maar ben nog niet toe aan posts schrijven. Eerst maar eens even bijlezen op andere blogs... en scrappen uiteraard (morgenavond).

Liesbeth zei

Haha die foto's van je zoon op schoot... heerlijk he. Gelukkig doet mijn bijna 13-jarige dochter het ook nog regelmatig en hoewel het niet meer zo goed past geniet ik er toch altijd van!

D@nielle zei

geweldig die foto's !

barbara zei

Je had me er al over verteld, maar nu zie ik ze dan toch nog. Heel erg mooi hoe de kleur van de jurk terugkomt in het papier. En die foto's van Thomas op schoot!!! Fantastisch en zo herkenbaar.

M@risk@ zei

Prachtig als je zoiets persoonlijks kan geven. Hoe herkenbaar je zoon, hier zijn ook twee knullen die nog regelmatig over je "heen hangen". Ik hoop dat dit ook nog even zo blijft. Fijn weekend.