woensdag 6 november 2013

RUST?

Afgelopen weekend was niet bepaald rustig want er "moest" geklust worden bij mijn beste vriendin Maggie. Ze heeft van woning geruild en als je dan een nieuwe woning treft die wel op een leukere plek ligt maar bij lange na niet zo goed in de verf zit als je eigen huisje dan moet er heel, heel veel gedaan worden. Gelukkig kon Tonie ook mee want hij is praktisch, handig en efficiĆ«nt. Dus nadat ik haar dit kaartje had gegeven zijn we aan de slag gegaan.

 
Op de dag dat het vorige week zo stormde zijn Francisca en Yvette getrouwd. Hopelijk zal hun huwelijksleven rustiger zijn dan het weer van die dag! Leuk om daar een kaartje voor te maken al lukte mijn eerste poging totaal niet. Uiteindelijk heb ik het tekst bestandje dat ik ook voor een andere kaart heb gebruikt toegepast bij versie 2 met dit als resultaat. 
 
 
Het thema voor de nieuwste Dutch Dare is RUST. Momenteel kom ik niet van veel dingen tot rust behalve van.... scrappen natuurlijk. Al kan ik beter "gelukkig" zeggen want ik vind het heerlijk dat scrappen dat effect op mij heeft. Lezen lukt sinds de zomervakantie niet meer. Ik heb maar 1 boek gelezen terwijl ik normaal het liefst 1 boek per week lees. In plaats daarvan vind ik het wel fijn om naar een spannende DVD serie te kijken. Beeld en tekst werken nu blijkbaar beter als afleiding dan tekst alleen. Het was in elk geval een mooie gelegenheid om een collage van de foto's van mijn scrapkamer te gebruiken en wat materialen die ik tijdens de KreaDoe heb gekocht waar ik lekker een dag heb rond geneusd met Astrid, Daniƫlle en Mandy. Fijn om samen inspiratie op te doen en bij te kletsen. Mijn buit bestond uit scrapspullen en een vilt pakket dus laat de herfst maar rustig komen, ik vermaak mij wel!
 Vergeet niet om even door te klikken naar Dutch Dares. Ik heb genoten van de inspiratie die ik kreeg van de layouts van het team. Bovendien maak je kans op een leuke RAK of een plekje als gastdesigner als ze zelf meedoet!

signature blog

2 opmerkingen:

Margot zei

dit zijn weer hele gave en persoonlijke kaarten en ook je LO is super!

MirjamC zei

Mooie kaarten en de lo is ook een topper, met hele mooie kleuren! Heel herkenbaar...rustig worden van scrappen! Ik kom ook helemaal tot rust en kan mijn hoofd leeg maken als ik tijd doorbreng in 'mijn' kamer.