vrijdag 18 januari 2013

schets layout voor Rowan en meer

 
De schets die afgelopen woensdag online ging bij Dutch Dares had ik ruim vantevoren af want op 2 januari is mijn collega Wies voor de tweede keer oma geworden. De foto's van Rowan werden vol trots geshowd en natuurlijk gebruikt voor het maken van een layout. Onweerstaanbaar toch zo'n slapend pasgeboren ventje.
 
 
 
De leuke ooievaar heb ik op Pinterest gevonden!
 
 
En met de schets die door Jolanda is ontworpen heb ik ook een kaart gemaakt voor Barbara die Oudejaarsdag jarig was.
 

 

Uiteraard staat er op het DD blog nog veel meer inspiratie, vinden we het erg leuk als er veel inzendingen zijn en is de RAK weer zeer de moeite waard!

Kaarten maken vind ik echt leuk om te doen en heb laatst een voorraad voor op het werk gemaakt. Drie keer dezelfde layout maar toch een andere look.


En deze kaarten voor een vriendin van Thomas en voor Ad, ik vond de moustache brad helemaal leuk bij dit papier!

 
Toen Maggie in de kerstvakantie bij mij was zijn we samen op pad gegaan naar de kringloopwinkel en de leuke brocante winkel Home Sweet Home and Garden in Hummelo. Ieder zijn hobby zal ik maar zeggen ;-) Bij de kringloop vond ik een wereldbol en ben die nu aan het pimpen met scrappapier. Een leuk project waarbij er op mijn handen nog meer lijm terecht komt als op de bol. Wel veel werk maar het resultaat wordt vast een mooie aanwinst voor mijn scrapkamer. 
 

En als Maggie en ik niet kunnen slagen bij een brocante winkel (al komt dat zelden voor) gaan we speuren op Marktplaats. Ik verzamel een servies van Petrus Regout uit ongeveer 1880 en speciaal op haar verzoek een foto van mijn laatste aanwinsten.
signature blog

9 opmerkingen:

Wies zei

Hoi Petra,

Het ziet er supermooi uit wat je hebt gemaakt. De werelbol vind ik ook gaaf. En natuurlijk zijn we weer supertrots dat onze Rowan op je blog staat!

Liefs Wies
XX

Yvonne zei

hi Petra, dat ik je lo super vind had ik al gezegt maar wat een leuke kaarten heb je weer gemaakt zeg...ik vind ze altijd zo leuk van jou dat ik het ook eens ben gaan proberen en heb zowaar 2 valentijns kaarten gemaakt :) En van zulk servies zou ik ook heeeel blij worden!!

Cynthia van der Wilk zei

Wat een leuk idee met die wereldbol. Die kaarten zijn ook gaaf zeg. Je dares uitwerking ook, maar dat had ik al gemeld. Het is weer een blogpost om vrolijk van te worden.

groetjes,
Cynthia

MirjamC zei

de lo had ik al gezien, maar het blijft een prachtige lo! de kaartjes zijn ook erg leuk en wauw wat een gaaf idee zo'n wereldbol op-pimpen...je moet er maar opkomen!

Margot zei

gaaf al die kaartjes en je lo! erg leuk die ooievaar! en ben erg benieuwd naar je wereldbol, hoe origineel!

M@risk@ zei

Wat een gaaf idee om de wereldbol te alteren. Ook je kaartjes zien er weer super uit en de layout zo lief met die ooievaar.

Hanna zei

Schattig is de ooievaar!
En je kaarten zien er erg leuk uit.
Groetjes van Hanna

Hanna zei

Schattig is de ooievaar!
En je kaarten zien er erg leuk uit.
Groetjes van Hanna

Anoniem zei

Hallo Petra, dankjewel voor de tip over de leuke winkel in Hummelo. Heb daar eindelijk het leuke tafeltje/ bureautje voor mijn dochter gevonden. Groetjes, Judith