donderdag 3 januari 2013

Nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen

Eerlijk gezegd ben ik blij dat de december maand er weer op zit. Nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Veel van de voor mij belangrijke dingen zijn onzeker, niet verbeterd en nog steeds heel moeilijk. Daarom vond ik de Dutch Dare die Mandy heeft bedacht om het jaar mee te beginnen een hele bijzondere. Door haar heb ik bewust stil gestaan bij de goede dingen die er in 2012 waren. Ik heb het afgelopen jaar gemerkt dat ik meer oog heb gekregen voor de mooie kleine dingen om mij heen. Zo zat na een sneeuwbui een roodborstje voor mijn keukenraam, uit de wind te genieten in de zon. Ik genoot van dit mooie kleurrijke vogeltje en heb deze foto's vanuit mijn keuken genomen.
Mandy heeft de dare zo omschreven:
Traditioneel gezien zouden we ons kunnen buigen over onze goede spiksplinternieuwe voornemens aan de start van dit verse jaar. Wat zouden we allemaal beter of anders moeten gaan doen dit aankomende jaar… wat deden we (nog) niet in 2012 en wat beloven we nu plechtig te gaan proberen in 2013!

Ook wij weten dat er soms een krappe houdbaarheidsdatum zit op deze goede voornemens. Dus zijn we eigenlijk heel nieuwsgierig naar wat er juist goed was in 2012! Waar genoot je van? Wat koester je en breng je graag mee het nieuwe jaar in?

Kortom, onze Dutch Dare van januari is: wat wil je precies zo houden zoals het is?

En omdat altijd alles MAG bij de dares, MAG dit ook iets heel kleins zijn. Want misschien waren er wel veel grote dingen die voor jou mogen achterblijven in 2012. Of die je zo graag mee zouden willen nemen naar 2013, maar dat dat om wat voor reden ook niet (meer) kan. Juist als deze dare een flinke uitdaging voor je is: neem hem aan. Alles waar je je aandacht op richt groeit zegt men. Dus ook iets kleins telt. Wie weet wordt het ineens iets groots ;-

Voor mijn uitwerking heb ik de foto's van mijn roodborstje gebruikt, als symbool van hoop.
De layouts van het team zijn stuk voor stuk inspirerend, hoopgevend en positief. Een bijzondere start van een creatief nieuw jaar. En ook al is het misschien geen makkelijke uitdaging: hij is de moeite waard! Dus ga hem aan en ook de RAK is prachtig!

signature blog

4 opmerkingen:

Astrid zei

Ik kan alleen maar zeggen dat ik met je mee hoop. De LO is prachtig met de mooie foto's , wat een geluk dat hij zo lang bleef zitten. Astrid xxx

Cynthia van der Wilk zei

Ik vind het echt geweldige foto's en een super layout. Top. Ik hoop voor je dat 2013 ondanks alles een goed jaar gaat worden.

Yvonne zei

Ik vind je LO prachtig...de foto's zijn supermooi! En ik vind de paperbag achter je foto's zo gaaf gedaan! Ik hoop dat 2013 jou jaar gaat worden!!

ScrapsEls zei

wow dit is echt een prachtige layout! Het papier past perfect bij je foto's en je layout is heel knap afgewerkt! Alvast een goed 2013 gewenst.