woensdag 6 februari 2013

Circle of Love

In februari komt er vaak een thema voorbij dat met liefde en Valentijn heeft te maken. Zo ook de nieuwste Dutch Dare: Love is all around. Ik mocht een foto van collega/oma Wies gebruiken. Samen met haar kleindochter Farah vormt ze een cirkel van liefde om baby Rowan heen. Het kleine mannetje heeft al een week in het ziekenhuis doorgebracht met een infectie aan zijn luchtwegen dus hij kan wel wat extra knuffels gebruiken!


Ook op deze layout heb ik de enamel dots van MME gebruikt, dat vind ik het leukste scrapbook product van het afgelopen jaar en heb er weer een hele stapel van besteld.


Uiteraard heb ik de afgelopen week al hele leuke, mooie en creatieve layouts van het designteam voorbij zien komen. In de dagen voordat een dare online gaat is het een feestje om mijn mailbox in de gaten te houden!! Neem zelf een kijkje op ons blog en doe vooral mee want zoals altijd is er een leuke RAK te winnen en maak je kans om een maand lang mee te doen als gastdesigner!


Nu de verbouwing van de garage is afgerond heeft (maakt) Tonie tijd voor het veranderen van de werkkamer in een heuse scrapkamer (met een computerplek voor Thomas). Ik kan niet wachten totdat ik die met mijn brocante spullen kan inrichten. Het plafond is gewit, de muren zijn vintage blue (even schrikken maar wel leuk), de eiken vloer is gelegd, er is een bureau rondom en op maat gemaakt van houten planken die ik met krijtverf heb geverfd en daarna met schuurpapier heb bewerkt voor een brocante look en de oude metalen ladenkast die ik via Maggie heb gekregen staat er ook al. Onze weekenden vliegen voorbij!

signature blog

6 opmerkingen:

Wies zei

He Petra,

We staan er weer mooi op!! Echt leuk om te zien, hoe gek Farah ook met haar kleine broertje is. Harry vind het ook een prachtig stukje werk van je.

Bedankt en liefs
XX

Yvonne zei

Je LO is prachtig heel erg liefdevol! En die kleur blauw is echt prachtig....ben heel benieuwd naar de foto's als je kamer is ingericht!!
fijn weekend

MirjamC zei

Wat een is dit toch een lieve lo! Die foto is zo mooi en past helemaal op de prachtige lo.
Ben benieuwd naar je scrapkamer. De verkleur vind ik in ieder geval al erg mooi!

MirjamC zei

Verfkleur bedoel ik:)

Colinda zei

Wat een mooie liefdevolle LO!! En jij hebt altijd van die mooie details daar heb ik me door laten inspireren voor mijn LO.

Groetjes Colinda

D@nielle zei

Geweldige blauwe kleur, ben benieuwd !