donderdag 22 maart 2012

al 13!

Afgelopen zaterdag werd Thomas 13! 13!!!! Al heel vroeg kreeg hij zijn cadeautjes omdat Tonie onverwacht moest werken. Geen probleem voor Thomas en Tonie, zij zijn echte ochtendmensen maar ik voelde mij niet zo fris en fruitig om 06.15 uur... Toch zijn we niet meer gaan slapen want de cadeautjes die hij al eerder die week samen met mij had uitgezocht konden eindelijk gebruikt worden.


's Morgens kwam er visite, omdat het feest was had Manon haar prinsessenjurk aangetrokken ;)


's Middags is Thomas met 2 vrienden naar de film en de Mac geweest.


En 's avonds hebben we nog gezellig een DVD-tje gekeken.
De foto die ik van Thomas mocht maken (ideetje van Pinterest) moest natuurlijk gescrapt worden en daar heb ik de superleuke schets die Judith heeft gemaakt voor de nieuwste Dutch Dares voor gebruikt:


Daarbij kwamen de pailletten mal van Birgit en haar tip om Gesso met een bankpasje op die mal aan te brengen weer goed van pas.Maar de schets is ook leuk voor een kaartjeOp het Dutch Dares blog staan weer allemaal leuke layouts, ik kan niet kiezen welke deze keer mijn favoriet is. Maar het levert vast genoeg inspiratie op om ook mee te doen!signature blog

3 opmerkingen:

Jolanda zei

Ja de tijd gaat heel snel.. Je layout en kaartjes zijn erg mooi geworden!

Groetjes Jolanda

Jenneke zei

Wat een grappige foto heb je van je zoon gemaakt! En wat een ge-wel-di-ge layout heb je ermee gescrapt! Helemaal super, met die gesso. En zo leuk, die nietjes door die ster!
Ik zou heel graag meedoen met deze schets, vind 'm gaaf! Hoop dat ik er de tijd voor vind..

Beetje laat maar alsnog van harte met je grote zoon!

XXXJenneke

Colinda zei

Wat leuk dat je een techniek van de workshop hebt gebruikt!! Er zitten weer veel leuke details in de LO, je ziet iedere keer iets anders waar je van denkt, moet ik ook eens doen.

Groetjes Colinda