donderdag 5 april 2012

Geduld

Geduld, veel geduld heb ik momenteel nodig want mijn computer is officieel afgeschreven. Een nieuwe is besteld en wordt volgende week geleverd. De dingen die ik voor Antonie's bedrijf moet maken, heb ik in de wacht gezet want sommige programma's werken simpelweg niet meer en alles gaat zooooooooooo langzaam. (En de mensen die mij kennen weten dat ik niet uitblink in geduldig zijn).

Maar omdat het weer tijd is voor een Dutch Dare ben ik toch maar achter mijn PC gekropen. De links vind je deze keer dan ook niet in mijn blogpost maar in mijn sidebars (dat scheelt weer).

Mandy heeft de nieuwste Dutch Dare bedacht: mijn eerste...... Een leuke uitdaging en we hopen dat er weer veel scrappers aan mee zullen doen. Neem vooral een kijkje op het blog want Mandy heeft een geweldige RAK samengesteld, ik heb al gevraagd of ik er een bod op mag doen ;)

Zelf mocht ik foto's van Ellen (de dochter van mijn collega) gebruiken. Nikki is haar eerste verzorgpaard en ze is helemaal gek op haar. De foto's stralen dat uit maar ook hoe vertrouwd ze met haar paard is. Bijzonder.
Omdat ik de lo wat meisjesachtige accenten mee wilde geven heb ik ook de Perlen-pen gebruikt. (Snap trouwens niet waarom die stipjes bij anderen wel zo mooi rond worden en op pareltjes lijken, bij mij blijft er altijd zo'n gek puntje aan zitten....)En gisteren was ook mijn petekind Maddy jarig. Ze wil niets liever dan een modeopleiding in Schotland gaan volgen en toen ze laatst op mijn verjaardag was bleek dat ze, net als ik, dol op vintage spullen is. Een hele opluchting dat ik nu dan toch een erfgename voor mijn brocantespullen heb want met name Thomas zegt met enige regelmaat: 't is hier net een museum.

Voor Maddy heb ik een kaart van een grote tag gemaakt waar ik eerst een tekening (plaatje via Pinterest) op heb geprint en vervolgens gescrapt met toepasselijke embellishments.Via Etsy vond ik een ketting waarvan ik hoop/denk dat ze die met veel plezier zal dragen.

Nu ga ik naar Hummelo op zoek naar brocante spullen ;)
Fijn paasweekend.
signature blog

5 opmerkingen:

Astrid zei

Wat een gave tag heb je gemaakt!! En wat een leuke toepasselijke ketting!

Jolanda zei

Zelf wordt ik ook altijd ongeduldig als de computer vast loopt of sloom is...

Je layout is prachtig geworden, mooie kleurtjes! De tag en de ketting zijn erg leuk en heel toepasselijk!

Groetjes Jolanda

P.s. Bedankt voor de felicitaties!

Jenneke zei

Wat een leuke layout heb je weer gemaakt! EN die tag...wow, die vind ik echt super! Wat zal je petekind er blij mee geweest zijn, net zoals met die gave ketting!!
En geduldig zijn....dat is ook ab-so-luut niet mijn sterkste kant! Dus heel veel sterkte met het wachten op je nieuwe pc!

Fijne dagen.

XXXJenneke

Agnes zei

Wat een leuke kaart.
Maar het paasstuk op tafel vind ik ook erg mooi!!
Een fijne Pasen gewenst.

Groetjes, Agnes

Colinda zei

Dat van die computer begrijp ik, die van mij moet aangezwengeld worden. De LO is weer prachtig en die ketting, in één woord geweldig. Daar is ze vast heel blij mee.

Groetjes Colinda