donderdag 8 maart 2012

Dit boeket....

Vorige maand ben ik jarig geweest. Het was bijzonder om op een zondagmiddag een kamer vol vrienden te hebben die ondanks alles (kanker, operaties, overlijden (schoon)moeder) er waren voor mij. Zulke vrienden heb je nodig in je leven en ik ben blij dat ik ze heb!
Ik kreeg lieve, symbolische, leuke en mooie cadeaus, maar er was 1 cadeau waar niets tegen op kon: het boeket bloemen dat ik op mijn verjaardag van Tim kreeg. Super om hem na al die maanden even te kunnen zien, vasthouden en knuffelen. Dat laatste vond hij als 15-jarige vast minder leuk maar zijn moeder was er echt aan toe! En ook al was het een kort bezoek, ik was er enorm blij mee.

Toen Judith de Dutch Dare voor deze maand verzon (Let's party) heeft ze vast geweten dat ik geen seconde hoefde te twijfelen over het onderwerp waarover ik wilde scrappen ;) Kijk even op het DD blog voor inspiratie en een leuke RAK. De meiden hebben er een feestje van gemaakt!

Zaterdag ga ik met Astrid de workshop van Birgit volgen bij Revlie. Ik moet nog veel spullen bij elkaar zoeken maar gelukkig zit mijn werkweek er op en kan ik daarmee aan de slag. Ik heb in elk geval veel zin in een creatieve en inspirerende middag.
Vorige week ben ik ook lekker bezig geweest met verf en heb samen met mijn vriendin Corina kleuren uitgezocht voor haar woonkamer en de openhaard geverfd. Ook dat vind ik leuk om te doen en vraag mij de laatste tijd regelmatig af waarom ik geen creatiever beroep heb gekozen....
Tonie zit goed op schema, hij traint 4 keer in de week om op 15 april mee te kunnen doen aan de marathon van Rotterdam. Zolang als dat ik hem ken heeft hij het er al over dat hij een keer de marathon wil lopen, bijzonder dat het nu eindelijk gaat gebeuren!
Thomas is volgende week jarig en heeft nog steeds geen verlanglijstje..... Hij wordt 13 en volgens mij moet je dan nog een hele waslijst op kunnen dreunen ;) Wordt vervolgd.


signature blog

4 opmerkingen:

Margot zei

ik vind 'm prachtig! het papier is perfect bij de foto's!

Petra Coolen zei

Wat een prachtige layout! Alles zo mooi gecombineerd.

Veel plezier bij Revlie (is voor mij helaas te ver rijden :(

Colinda zei

Ik had hem al gezien bij de Dutch Dares maar hij is prachtig. Tot ziens zaterdag bij Revlie, ik ga ook!!

Groetjes Colinda

Jenneke zei

Wat een prachige layout, Petra! En wat fijn dat je zo verrast bent op je verjaardag!!

Heel veel plezier bij Revlie! Heb toch wel een heeeel klein beetje spijt dat ik er niet bij zal zijn.... Wie weet een andere keer!
Je laat ons toch wel zien wat je gemaakt hebt, he!

XXXJenneke