donderdag 10 november 2011

Verheugen op

Uit het Van Dale woordenboek:


ver·heu·gen -heugde, h -heugd blij, vrolijk maken: zich ~ op een feest


We hebben allemaal dingen nodig om ons op te verheugen want ik ben ervan overtuigd dat we daar energie van krijgen. Heel eerlijk gezegd zijn er momenteel niet zoveel dingen in mijn leven waar ik mij over of op verheug. Maar scrappen is en blijft voor mij een uitlaatklep en vooral een afleiding. Als ik met mijn handen bezig ben kan ik daar echt van genieten!


Zo ook laatst tijdens een workshop bij de Craftorij in Ede (erg leuke winkel trouwens!) door Jolande die ik samen met Astrid heb gevolgd.We hebben 9 verschillende tags met verschillende technieken gemaakt. Erg leuk om te doen en in mijn geval zelfs een "openbaring" want ik kwam er achter waarom ik, tot dan, nooit schik had met de Distress Inks van Tim Holtz: ik gebruik al jaren de viltjes (voor de alcohol inks) i.p.v. de sponsjes op mijn blendingtool. Een verkeerde uitleg in een hobbywinkel.... Jolande had er goed schik om! Ook was het leuk om te ontdekken dat Jolande in het designteam van Scrapdelight zit. De grappigste techniek vond ik toch wel die waarbij Jolande distress ink druppelde op scheerschuim (!!!) (tag 5), leuk om te doen: het werken met een soort was (tag 6) en het mooiste effect vond ik de verdunde gesso die als een regen/sneeuwbui werd gebruikt (tag 7).Voor een leuke beschrijving van de tags: neem een kijkje op het blog van Astrid ;). Ik heb trouwens tegen Astrid gezegd dat ik haar, bij de eerstvolgende workshop die wij samen volgen, uit de buurt van rode verf ga houden want zeg nou zelf: hoe onsmakelijk ziet dit er uit....
En zo'n soort foto kan ik mij ook nog herinneren toen we een workshop van Dina Wakly hadden....


En over ver·heu·gen op gesproken: één van mijn vriendinnetjes belde om te vertellen dat ze gaat trouwen. Ik ben blij voor haar want ik gun haar dit geluk zo!

En over nog meer ver·heu·gen op gesproken:


Een bijzondere scrapvriendin Revlie heeft een bijzonder evenement georganiseerd. (En ze weet hoe gaaf ik het van haar vindt dat ze haar dromen uit laat komen!) Op zaterdag 10 maart schuif ik aan in Utrecht en verheug mij niet alleen op de workshops van Ronda en Birgit die ik heb uitgekozen maar ook op een dag creatief bezig zijn met vrienden! Er schijnen nog wat plekken vrij te zijn dus klikken maar:signature blog

6 opmerkingen:

Astrid zei

:D :D :D

marsha. zei

Leuk, leuk, leuk!

Jenneke zei

En weet je waar ik me nou op verheug?
Om jou irl te ontmoeten op 10 maart tijdens Revlie's scrap-evenement! Ik ben er nl ook bij, dat weekend!! LEUK!!

Fijn weekend!

XXXJenneke

barbara zei

HA! Dus je zit toch in Utrecht en niet in Warnsveld die dag!!! Goed van je. :)

Monique Liedtke zei

Oh wat zijn die tags gaaf!!! wat had ik graag naar die workshop gewild, want ook ik heb geen idee wat ik allemaal met die verschillende inks van TH moet doen!! en wat leuk dat je naar Revlies weekend gaat ... ik zou ook wel willen .... in maart he? even patrick lief aankijken!

Wendy Swenne zei

Wat gaaf die tags zeg! Leuk dat je zoveel plezier had met de workshop!