zondag 20 november 2011

Beetje laat

Ik ben een beetje laat want deze schets had woensdag al online gemogen! Donderdag en vrijdag heb ik vooral allerlei dingen af zitten strepen die op mijn lijstjes stonden. Ik heb eigenlijk altijd wel lijstjes liggen met dingen waar ik aan moet denken, die ik nog wil (of moet) doen... Dan hoef ik minder te onthouden en het geeft een fijn gevoel als ik iets door kan strepen ;) De volgende keer zal ik bloggen aan mijn lijstje toevoegen :) En gisteren zijn Tonie en ik naar Soest gegaan. Daar is een winkel "Spoor 38" waar ze (industriële) brocante verkopen. Erg leuk om doorheen te snuffelen. We hebben een oude kist gekocht en een grote glazen stolp met een verzameling oude garenklosjes. Ik ben er blij mee. Daarna zijn we naar Amersfoort gereden en hebben nog wat gewinkeld en lekker gegeten. Mooie stad! Het was erg lang geleden dat ik daar ben geweest.

De laatste tijd krijg ik steeds meer schik in het werken met schetsen en heb er onlangs een aantal voor Dutch Dares gemaakt. Deze schets is gebaseerd op een layout die ik in 2007 heb gemaakt en eigenlijk nog steeds leuk vind.

Hier is de schets:Dit is het origineel:


En deze layout van Leona en Manon heb ik er nu mee gemaakt:Superleuk om te zien wat de meiden van het designteam ermee hebben gemaakt en er zijn zelfs al een aantal leuke bijdragen van deelnemers!Ook hebben de meiden van Scrapdelight weer een SCRAPDELIGHT EXTRA gemaakt. Deze keer gevuld met allemaal verschillende technieken en er staan een aantal dingen tussen die ik graag een keer ga uitproberen. Petje af trouwens hoe ze dat doen want het ziet er prachtig uit en dit online magazine doet niet onder voor een papieren versie! In deze uitgave staan de display die ik met foto's van baby Farah heb gemaakt en mijn vakantiealbum van Turkije waarin ik met zelfgemaakte fabric strips heb gewerkt. Het album zal ik in mijn volgende blogpost laten zien!

signature blog

2 opmerkingen:

Margot zei

wat een mooie blogpost! ik vind de titel op de 1e lo zo gaaf gedaan!

Jenneke zei

Lijstjes, zó herkenbaar! Ook hier liggen ze naast de computer, want zonder die lijstjes vergeet ik àlles!!
Werken met schetsen vind ik ook helemaal te gek. En het is altijd zo leuk om te zien hoe verschillend de layouts worden! Die van jou is mooi, de kleuren passen zo goed bij de foto's!!
De titel van die eerste layout is zo origineel gemaakt, echt super!
Ook complimenten voor je display, heel lief!

Fijne week!

XXXJenneke