woensdag 3 augustus 2011

Dutch Dares

Voor de nieuwe Dutch Dares over varen en reizen heb ik papier van Pink Paislee uit de Daily Junque serie gebruikt. Helemaal mijn smaak. Ik heb het gekregen van Scrapdelight omdat ik in september gast designer mag zijn!! Helemaal leuk en ik verheug mij er al op. Ik was trouwens aangenaam verrast door hun online magazine!

Scrappen over varen bleek nog niet zo makkelijk te zijn maar daarom zijn volgens mij de resultaten van de andere meiden extra mooi! Je kunt ze hier bekijken. Zelf moest ik ook behoorlijk spitten want eerlijk gezegd heb ik niets met varen. Mijn sterrenbeeld mag dan vissen zijn maar ik ben zeker niet gek op water en boten. Sterker nog: als ik op TV een documentaire over duiken zie, zit ik op de bank naar lucht te happen ;) En zeebenen heb ik al helemaal niet; zelfs op een rivier ben ik mijn evenwicht al kwijt. Gelukkig vond ik foto's van een boottochtje over het IJsselmeer als afsluiting van een dagje Zuiderzeemuseum. We hadden toen de laatste tocht en die was zo rustig dat de jongens allebei een tijdje aan het roer mochten staan en dat vonden ze geweldig. De jongens liepen over de boot om alles te bekijken maar ik ben lekker blijven zitten.
signature blog

3 opmerkingen:

marsha. zei

Hij is leuk geworden! Het papier was me inderdaad al opgevallen, maar ik wist natuurlijk niet dat er zo'n fantastisch gastdesignerschap bij hoorde! Gefeliciteerd! Komen je bijdragen in het online magazine? Want dan houd ik die in de gaten!

Margot zei

gaaf met dat papier! leuk dat je gastdesigner mocht zijn! ga je er nog meer mee maken?

Marit zei

Wat heb je de foto's mooi in een blok verwerkt Petra! Leuke layout is het geworden! En gefeliciteerd met het gast-designerschap!