vrijdag 5 augustus 2011

Tijd voor een schets

De schets is deze keer gemaakt door Monique en ik vond hem super om mee te werken! In plaats van drie foto's heb ik een vergroting gebruikt en deze in drieën gesneden.Op zijn laatste schooldag in groep 8 werd Thomas 's morgens als eerste door zijn juffen opgehaald. Een leuke traditie! Met muziek, toeters, bellen en versierde fietsen kwamen ze de straat in gefietst waar de vlag al uit hing want het was tenslotte een bijzondere dag. Natuurlijk heb ik gauw een paar foto's gemaakt. Zij gingen op pad om alle andere kinderen uit groep 8 op te halen en ik ging op weg naar het schoolplein. Daar werden ze opgewacht door alle leerlingen en de ouders van groep 8 en was er een heel feestprogramma voor ze georganiseerd: discodansen met groep 1, voor de jongens hun eerste scheerbeurt door groep 2, een levende rugzak vervoeren, een brugpieper (versierde aardappel) krijgen, een quiz waarbij de foute antwoorden werden afgestraft met waterpistolen en nog veel meer. Ook daar heb ik veel foto's van gemaakt die ik zeker nog een keer ga scrappen.Ben je benieuwd naar de resultaten van de andere meiden, de RAK en wil je kans maken om zelf gastdesigner te worden bij Dutch Dares, doe dan mee met de schets uitdaging en ....kijk HIER!!!
signature blog

4 opmerkingen:

Margot zei

gaaf! ik vind het vlaggenlijntje met de fietsjes zo leuk!

Marit zei

Wat een vreselijk leuke traditie!!!!! Dat hadden ze niet op mijn zoon z'n school... je hebt er ook een gezellige layout van gemaakt!

Colinda zei

Dat is een leuke traditie, dat kennen we hier bij ons niet. Hier strooien/gooien de kinderen aan het eind van het schooljaar snoep in de andere groepen. Het is een leuke layout geworden.

Groetjes Colinda

Margriet zei

Wat een ontzettende leuke layout en traditie!! Tot voor 3/4 jaar geleden werd er bij ons op school helemaal NIETS gedaan om de kinderen uit te zwaaien. Dan waren ze om 10.00 uur uit en gingen ze gewoon....

Nu staan alle kinderen uit de andere groepen op het schoolplein in een erehaag en worden de kids één voor één afgeroepen om door de haag het schoolplein af te lopen.

Groetjes,
Margriet