woensdag 2 maart 2011

Dutch Dares "wat de pot schaft"

De uitdaging van de eerste woensdag in maart is door Marsha bedacht: "Wat de pot schaft", grappig om al die smakelijk uitwerkingen te zien op Dutch Dares. Ik heb zelf over het halen van de wekelijkse boodschappen gescrapt want ik moet eerlijk zeggen dat ik dat telkens weer een uitdaging vind en simpelweg niet leuk om te doen. (Gelukkig weet ik het wel tot 1 keer per week te beperken door een beetje handig met mijn inkopen om te gaan....)
De journaling: Ik vind er werkelijk geen bal aan om boodschappen te halen maar iedere vrijdag maak ik weer een lijstje, rij naar de supermarkt, prop zo'n 4 grote tassen vol met van alles en nog wat en bepaal dan wat de pot in de komende week schaft. Soms is dat best lastig omdat ik voor veel producten allergisch ben en lees altijd eerst op de verpakking wat er allemaal inzit. Maar zelf inkopen doen heeft ook wel voordelen: ik hoef nooit spruitjes te eten.
Neem vooral even een kijkje om inspiratie op te doen en bovendien wordt er een supermooie RAK verloot dus nog een goede reden om mee te doen!!

Thomas krijgt vandaag de uitslag van de CITO toets, spannend! Uiteraard is deze toets niet allesbepalend maar hopelijk helpt het hem om een keuze te maken tussen 2 scholen (want hij weet het echt niet...!)signature blog

6 opmerkingen:

marsha. zei

Ik vind 'm erg mooi geworden! Jij hebt altijd van die mooie details! En het verhaal is natuurlijk ook helemaal de moeite waard. Ik zou er ook een hekel aan hebben om op vrijdag te boodschappen te doen... Daarom doen wij het op maandag of dinsdagavond, met z'n twee├źn!

Liesbeth zei

Tja, die boodschappen... het blijft een gezeul. En wat grappig dat jij spruitjes ook zo akelig vindt (ze hoeven er bij mij echt niet mee aan te komen)!

Margot zei

deze is erg mooi! prachtige details!

Astrid zei

Een echte Petra LO! Heel mooi weer! Ik ben benieuwd wat de uitslag van de CITO was, vast wel goed!

Marit zei

Ik vind je layout erg mooi en origineel, met die foto van je 'open autootje'!!! Tja, boodschappen doen... sinds een half jaar doet mijn lieverd het, en daar ben ik zooooo blij om!!!! Een verademing, dat ik niet meer hoef! Ik hoop dat de Cito-score meer zicht op de keuze heeft gebracht, succes!

barbara zei

Hahhaa, dat je van zoiets vreselijks als boodschappen doen zo'n mooie LO weet te maken! WOW.
Al eens gewokte spruitjes met spekjes en kerrie geprobeerd? YUMMIE. Hahaha en weet je wat ik als woordverificatie moet intypen nu? Calory. Moet die spekjes toch maar weglaten :)