zaterdag 16 oktober 2010

Wachten

Ik ben aan het wachten op mijn nieuwe oude kast, volg je het nog ;)

Vorig weekend besloten Tonie en ik op zaterdagochtend om er even tussen uit te gaan. Gauw via internet een hotel geboekt en de boel de boel gelaten. We zijn naar Leiden geweest en kwamen daar weer terecht bij Dickens Style. Van een bezoek aan die winkel word ik helemaal blij: aardige mensen en allemaal oude spullen. Heerlijk! We hebben er al eens een blauwe Franse vogelkooi, een glas-in-lood raampje en een boekenkastje gekocht en daarmee onze slaapkamer gestyled.Deze keer kwam ik de winkel binnenlopen en zag MIJN kast staan. Een gevalletje van liefde op het eerste gezicht! Ik heb al jaren een brochure in huis liggen met daarin dit soort winkelkasten maar hier stond een zelfde soort kast maar dan een oud exemplaar. Een missende sleutel, vele lagen verf die over elkaar zijn aangebracht, een deurtje dat niet open wil, allemaal minpunten die de kast in mijn ogen alleen maar leuker maakt.


Vandaag zijn Tonie en Thomas vroeg opgestaan en samen naar Leiden gereden om hem op te halen. Eerst gaan ze samen ontbijten in hetzelfde hotel als waar wij vorig weekend zijn geweest omdat daar het ontbijtbuffet zo overheerlijk was. Dan naar de winkel (en hopen dat de kast inderdaad in de auto past) en waarschijnlijk nog even door naar het strand van Noordwijk (waar wij afgelopen zondag een zeehond hebben gezien!). Inmiddels heb ik de grenen kast die op de plek stond waar de "nieuwe" kast komt uitgeruimd. Een hele klus want hij stond tjokvol met scrapspullen. Veel opgeruimd dus...! Daarna ben ik als afleiding gaan stofzuigen, planten water gegeven, was wegdraaien en heb ik een lampenvoet opgepimpt met glimmermist maar nu wil ik eigenlijk dat ze komen want ik wil zo graag zien hoe de kast in ons huis staat en kan niet wachten om hem in te richten.

Onderstaand kaartje had ik voor mijn ouders gemaakt toen ze terugkwamen van vakantie. De grote bloem komt uit de vorige kit van Scrap-Club en inmiddels ligt er al weer zo'n mooie kit op tafel.


ZE ZIJN ER!


signature blog

2 opmerkingen:

Astrid zei

Ennnn hoe staat ie????
Je bent nu vast druk aan het inruimen, of moet er eerst nog wat gerestaureerd/geverfd worden. Mooi hij ziet er heel mooi, daar hou ik ook wel van.
groetjes Astrid
(PS binnenkort datum prikken om hem te bezichtigen? )

Liesbeth zei

Ben benieuwd naar je kast, het is inderdaad een plaatje!
En ik ben ook reuze benieuwd naar je creaties met de ScrapClub kit!!!