dinsdag 19 oktober 2010

de 19e!

't Is de 19e dus het mag weer: laten zien wat ik met de nieuwste kit van Scrap-Club heb gemaakt. Gelukkig heeft mijn vriendin 2 prachtige dochters want ik vond het erg leuk om het "roze" uit de November kit te gebruiken.

In de kit zitten echt geweldige label stempels en rub-ons van een perfecte kwaliteit.
Het resultaat was in elk geval een stuk mooier dan met mijn naaimachine ;)

Vogeltjes om verliefd op te worden en de extra decoratie bij het lint ontstond bij toeval toen ik een hele smalle rand van de blauwe cardstock afsneed en zag hoe leuk dat combineerde.

Deze maand mocht ik de schets maken, hier kun je zien wat Mandy en Monique hebben gemaakt. Het is altijd weer een feestje om te zien wat er met 1 schets en 1 kit voor variaties ontstaan!


Natuurlijk moest er een hart komen op deze layout van hartsvriendinnen Leona en Danitsja. Geweldig om te zien hoe lief ze voor elkaar zijn. De kartonnen letters zijn geverfd, bewerkt met een witte pen en vervolgens heb ik er een laag Glossy accents op aangebracht.


Alle vleugels van de vlinders zijn losgesneden en bewerkt met Glossy accents.

Onlangs is 1 van mijn collega's getrouwd, hopelijk is ze blij met deze layout als ze terug van huwelijksreis komt. Dit mooie papier verdiende in elk geval een mooie foto!


Heerlijk zo'n timing: Tim kwam thuis met zijn schoolfoto's op dezelfde dag dat de kit werd bezorgd en daarom had ik meteen een bestemming voor het homework papier. Eigenlijk was het een losse strip maar ik hem hem laten zitten en een stukje van het "echte" papier afgesneden. Ook de filmstrip was super om te gebruiken want al die pasfoto's.... wat moet je ermee... Ook nadat je ze in de hele familie hebt uitgedeeld blijven er nog veel te veel over, maar dit jaar dit niet!Met 1 van de stempels heb ik een vogelkooi gemaakt. Eerst heb ik de hele stempel gebruikt en daarna telkens alleen een stukje ingekleurd om de spijlen te maken. Wat dat betreft zijn transparante stempels een handige uitvinding!


Mijn oude kast staat inmiddels in de woonkamer en ik ben er erg blij mee. Gisteren heb ik nog oud glaswerk van mijn moeder gekregen (dat was nog eens leuk "winkelen") en daarmee de kast verder ingericht. Foto's volgen nog of misschien wel een layout.

signature blog

5 opmerkingen:

Wies zei

Hé Petra,

Je kunstwerkjes zien er weer mooi uit. Ik weet zeker dat onze collega erg blij met haar bruidsfoto zal zijn. Een fijne week nog verder. Tot dinsdag.

Marit zei

Wat een boel te zien weer, en leuk dat je uitlegt hoe je tot sommige dingen komt... die "achtergrondinformatie" vind ik altijd iets extra's toevoegen aan de layouts! En ja, die rijen pasfotos... ik heb ook nog tritsen liggen! Goed idee om ze zo te verwerken!

D@nielle zei

mooie lo's weer ! Enneh ben benieuwd naar je prachtige kast ;)

Astrid zei

Leuke roze LO's heb je gemaakt, ook een keer leuk op z'n tijd hè!

Monique zei

Ik heb net bij Scrap-Club gereageerd op alle layout. Ze stuk voor stuk weer allemaal mooi en lief. had je die vogeltjes nu zelf op het papier getekend/gestempeld of maken ze deel uit van het papier?
Wordt de mooie kast weer ingericht met scrapspullen?
Super toevallig gaan we volgende week met de jongens een dagje naar Leiden (Egypte tentoonstelling + shoppen) en naar Noordwijk (Space Expo). We blijven ook een nachtje slapen. In welk hotel zaten jullie?