vrijdag 28 mei 2010

tijd

Gisteren had in onverwacht een paar uurtjes “over” omdat Thomas ging spelen bij zijn vriendinnetje Romy. Ik heb toen deze layout van Tonie gemaakt. Toen we naar de zonsondergang keken moest ik aan deze quote denken. Tonie plant zijn tijd altijd zorgvuldig in om en daarom vind ik zo’n weekendje weg ook zo heerlijk: even alleen tijd voor elkaar en geen tijdschema om rekening mee te houden.


Ook had ik laatst, bij toeval, de foto’s van Tims eerste èn tweede schooljaar op mijn bureau liggen. Ik "schrok" ervan, want toen ik die zo bij elkaar zag viel het mij nog eens op hoe hij veranderd is sinds hij op het gymnasium zit. (Inmiddels draagt hij zijn haar een stuk langer en is hij helemaal een echte puber om te zien) maar ik vond ik het leuk om ze op 1 layout te scrappen. Growing up, way too fast. Vanmiddag gaan we naar de stad. Schoenen kopen voor de zomer. Hij wil graag All Stars gympen. Hartstikke leuk om te zien maar die zool stelt niks voor en die klap je moeiteloos dubbel… We zijn net klaar bij de podoloog omdat hij een hele tijd pijnklachten onder zijn hak heeft gehad en nu wil hij All Stars…. Ik ben benieuwd waar dat op uitdraait.En dit is een 3 jaar oude layout die ik, geen idee waarom, nog nooit op mijn blog heb gezet. De foto heb ik in de speeltuin gemaakt toen Tim boven op de glijbaan even aan het dromen was.

Nou nog gauw even stofzuigen en dan op de fiets naar de stad. Uiteraard mag ik niet alvast naar school fietsen. Stel je voor dat ze zien dat Tim door zijn moeder wordt opgehaald ;) Nee, dan fietst hij dat stuk liever 2 keer. Vanavond naar de verjaardag van mijn broertje (41), hij wil een spelletje voor de Wii en dan kan Tim mooi even helpen kiezen.
Fijn weekend!

signature blog

7 opmerkingen:

Astrid zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Astrid zei

Ok, nog een keer en nu wel goed;)

Wat een verschil maakt zo'n jaar op die leeftijd, je ziet hem echt opgroeien tot een puber (en dat zal waarschijnlijk niet alleen qua uiterlijk zijn...
En wat een mooie LO heb je voor Tonie gemaakt! groetjes

barbara zei

Bij ons thuis is het één en al All Stars...Tja, op een gegeven moment zullen ze er zelf achter moeten komen wat lekker zit, leuk staat én steun geeft. Dat laatste wordt meestal vergeten totdat de voeten (of iets anders) zo zeer gaan doen dat ze andere schoenen uitzoeken de volgende keer :) Enne: die van mij zijn nog niet zover. Dat kan 2 dingen betekenen: of die gympen van All Stars zijn zo slecht nog niet, of ze hebben nog niet last genoeg! Prachtige LO van Tonie BTW! En een fantastische quote.

Jan zei

Hi Petra,
Thanks for all your comments on my blog! Love your layouts! It's amazing how fast time goes by and before you know it your children are all grown up. I wish mine would have let me take more photos of them when they were in those teen years!

Marit zei

Ja, van lagere school naar middelbare school is niet te geloven zo'n verandering... ik had met mijn eigen zoon vergelijkbare ervaringen (OOK met de foto's!!!!) Je knippert even met je ogen en ineens zijn het jonge mannen... prachtige layout! En die quote op de eerste lo ga ik opschrijven, geweldig!

Christiane zei

your layouts are sooo you. love them!!

pruts zei

heel mooie lo's !!!
die quote op de eerste is super !!!!