vrijdag 21 mei 2010

Deel 2 ;)

Vandaag heb ik lekker aangerommeld in huis en alvast wat dingen voorbereid voor ons weekendje weg. De jongens zijn dit Pinksterweekend bij hun vader en Tonie en ik gaan naar Zeeland. Ik hou van zulke onverwachte uitstapjes, heerlijk een paar dagen genieten in een andere omgeving en tijd voor elkaar. We wilden naar Walcheren maar blijkbaar zijn er veel mensen die hun Pinksterweekend lang van te voren plannen want ik kon daar geen hotelkamer meer vinden. Nu gaan we naar Zierikzee en komen we vast ook nog wel op Walcheren. Hopelijk komen de goede weersvoorspellingen uit (maar daar reken ik wel op)! Woensdag kwam mijn moeder langs met de foto’s die ze in de Keukenhof heeft gemaakt. Schitterend. Voordat ze die laat afdrukken “moet” ik ze bewerken. Ik roep al jaren dat ik daar een keer naar toe wil. Twee jaar geleden gingen we op vrijdag naar het Westen en was de Keukenhof op woensdag voor het laatst open. Dit jaar gaan we op zaterdag naar het Westen en is de Keukenhof tot en met donderdag open geweest…. Ik zal eens een mail sturen naar de Keukenhof en aanbieden om volgend jaar de officiĆ«le opening te verrichten want blijkbaar moet er iets speciaals gebeuren voordat ik de Keukenhof bezoek. Misschien staat er onderweg naar Zeeland nog ergens een verdwaald bollenveld in bloei en kan ik daar foto’s van maken.

Ik vind vooral de kleurcombinaties zo apart. Er staan kleuren bij elkaar die ik van mijn leven niet in mijn eigen tuin durf te proberen maar die in de Keukenhof wonderbaarlijk mooi zijn.

En van zo’n hek word je toch helemaal vrolijk!

Voor mijn moeder heb ik trouwens dit fotomapje (voor in haar tas) gemaakt. De omslag heb ik met het verpakkingsmateriaal van de letters uit de kit van Scrap-Club gemaakt en hij sluit d.m.v. een magneet.

Met een recente foto van allevier haar kleinzonen uiteraard.

En dit mini album zit ook in de kit van Scrap-Club. Ik vond het Crate papier en de embellishments perfect voor ons dagje Dolfinarium. Alleen viel het kiezen welke foto's er wel en niet in mochten niet mee.... Ik heb dan ook een aantal flapjes en extra bladzijden gemaakt. Als kind vond ik dolfijnen al magisch en ook nu vind ik het nog steeds bijzonder en geniet ik volop tijdens zo'n uitstapje.
Steven kijkt wel stoer maar deed, net als Thomas, gauw een stapje achteruit toen de zeeleeuwen heel dichtbij kwamen.


Een mooie droomwens: dolfijnentrainer worden. Misschien in een volgend leven ;)


Laat mij maar foto's maken, zelf hoef ik echt geen roggen en haaien te aaien.

En hier krijg ik dan weer geen genoeg van. "Kom mij maar over een paar uur ophalen jongens!"


Het mooiste deel van het Dolfinarium: de lagune!En nog 2 kaarten. Ik heb er meer gemaakt de laatste tijd maar die bewaar ik wel tot de volgende keer. Fijn weekend!!signature blog

5 opmerkingen:

Astrid zei

Mooie foto's van de keuekenhof. Dat is nou ook iets wat ik vaak zeg dat ik daar eens heen moet, maar wat er dus ook nooit van gekomen is. Heel erg leuk geworden het minialbum, ben een paar jaar geleden ook in het Dolfinarium geweest, erg leuk daar!
groetjes Astrid

Liesbeth zei

Nou dames, ik woon er praktisch om de hoek... en ik kom er dus ook nooit! Gek eigenlijk he. Maar als je in de bollenstreek woont vind je het eigenlijk al snel "gewoon" denk ik. Twee of drie jaar terug ben ik er voor het eerst in mijn leven geweest voor een fotografie workshop, ik vond het toen wel heel mooi.
Je mini is ook fantastisch geworden Petra en idd Dolfinariumfoto's passen perfect bij de kleuren!

pruts zei

je krijgt een award van mij !!
kijk maar eens op mijn blog

Marie-claire zei

Wat een mooi miniboekje, super!

Groetjes Marie-claire

Marit zei

Wat een lief boekje van het dolfinarium... ennuhhh... nog op Walcheren geweest? Ik kom daar vandaan weet je - dus extra nieuwsgierig. Maar met de pinksterdagen is het er inderdaad erg druk! Er stonden zelfs files hoorde ik op de radio! Hoop dat jullie het leuk hadden! (P.S. Ik ben ook nog nooit in de keukenhof geweest...maar als jij de opening verricht zal ik er eens over nadenken...)