woensdag 7 april 2010

Als nieuw!

Helemaal blij met ik met onze nieuwe keuken. Uiteraard is het geen compleet nieuwe keuken maar zo voelt het wel! En alles zat mee: geen gebroken keukentegeltjes, geen kapot stucwerk, geen kleurverschil tussen de oude en de nieuwe kastjes, het Belgisch hardstenen blad was goed opgemeten en het frontje van het smalle kastje met de afvalbak bleek toch geleverd te zijn in dezelfde serie. Ik kijk naar mijn opgepimpte keuken met een "big smile" op mijn gezicht!


Zo zag het er 's morgens uit: een verlaagd tafelblad met daaronder een CV en afvalemmer.

Tijdens het klussen was ik maar wat opgelucht toen bleek dat het oude blad zonder schade aan de muur en de tegels kon worden verwijderd:
Hier heeft Tonie de nieuwe kastjes geplaatst, heerlijk al die extra ruimte!

En dit is het eindresultaat:

Vooral de wasbak en de kraan zijn leuke blikvangers geworden.

Eerste Paasdag is Tonie de deuren in de gang gaan schilderen. De dubbele deuren met glas zorgen voor een ruimtelijk effect en meer licht in de kamer.

Tweede paasdag waren we klaar met klussen, poetsen en op- en inruimen en konden we op zoek naar de paaseieren. De deal was: vind een ei met je eigen naam erop en ruil hem in tegen een chocoladepaashaas.

Dat werkte perfect want de Tim en Thomas hadden elkaars ei (uiteraard op een moeilijk vindbare plek) verstopt en voor chocolade ben je nooit te klein of te groot.
En onze eigen paashaas:signature blog

7 opmerkingen:

Wies zei

Ha die Petra,
Je had het al verteld van je keuken, je hebt echt niets te veel gezegd, het ziet er prachtig uit! Kom hem binnenkort even in het echie bewonderen.

groetjes Wies

Monique zei

Wat ziet het er prachtig en sfeervol uit! En wat heb je zalig veel licht in je huis! Goed idee met dat ei inruileen voor chocola!!! Alsnog van harte met Tim en ik zag ook nog zo'n leuk paasbloemstuk voorbij komen - mooi! Leuke lootjes ook weer van de Kit en Calico gemaakt en dit blogdesign is ook weer super. Krijg acuut weer spijt dat ik die ws toen heb gemist : (


groetjes,
monique

barbara zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
barbara zei

Sorry, er ging iets mis met mijn vorige reactie. Nog een keertje dan maar:
Oooooww...kwijl, kwijl! Kan rechtstreeks in VT Wonen die keuken van jou (sorry: jullie). What a good job Tonie did with this kitchen. En die deuren zijn ook al zo mooi. Nu kan je veel koffiedrinkers verwachten want iedereen wil 't in het "echie" zien :)

Liesbeth zei

Jee... die keuken is prachtig geworden! Wat een verschil, met maar een paar veranderingen. Fijn he, zoveel kasten! Daar heb je eigenlijk nooit genoeg van!
Geniet er maar lekker van!

Astrid zei

Heee Peet, ziet er geweldig uit. Belgisch hardsteen is echt mijn favoriet, dat is echt iets waarvan ik maar kan dromen... Maar je hebt maar wat geluk met zo'n handige man. En de deuren zijn ook prachtig, wat een verschil zo iets maakt he. Wij hebben ook ooit een deur met glas van de woonkamer naar gang gezte, al is het maar om te zien wat de kids doen als ik ze als straf daar zet ;)
Ik zou bijna zeggen ik kom een keer langs om het in het echie te bewonderen... Misschien moet we het maar eens doen, niet?
Wij hebben trouwens wel besloten om de gang te laten doen, dus nu is Etienne hard bezig met de voorbereidingen.

Prettig weekend alvast!
Astrid

D@nielle zei

ziet er super uit ! Volgens mij hebben we zelfde type deurfrontjes !