woensdag 9 december 2009

Vintage

Alweer ruim 2 weken geleden ben ik met Astrid naar een workshop van Chimene Vink in Heesch geweest. Helemaal leuk, vooral om Astrid weer te zien!! En wat vond ik het heerlijk om de hele dag vintage layouts te mogen maken. Dat was zeker voor herhaling vatbaar. (Alleen het slechte weer op de terugweg was een domper op de feestvreugde... ik was blij dat ik weer thuis was!)

Chimene gaf op een gezellige en relaxte manier les heeft het gebruik van foamtape gepromoot. Erg leuk vond ik de bloemen van patroonpapier en de gevouwen bloem.Wat zou het leuk zijn om ons hele familiealbum op deze manier te kunnen bewaren. Misschien is 1 layout per week een goed voornemen voor 2010. Ik heb in elk geval veel inspiratie voor vintage bloemen opgedaan en als je wilt weten hoe ik onderstaande bloem heb gemaakt dan kun je dat hier zien!signature blog

4 opmerkingen:

D@nielle zei

prachtig geworden !

Marit zei

Oh wow... jij hebt even wat werk verzet! Ik vind dat vintage altijd erg mooi, al doe ik er zelf eigenlijk niet vaak wat mee... patroonpapier vind ik wel een geweldige tip trouwens! (is een heleboel meer mee te verzinnen/doen!) en ja, les van Chimene... dat is de koningin van de vintage dus dat MOET wel leuk geweest zijn!

Anniek zei

Nou zoals je ziet heb ik je blog gevonden! Als je zo dadelijk op mijn naam klikt kom je uit bij mijn blog. Leuke dingen heb je gemaakt bij Chimene!!

Chimene zei

Je layouts zijn prachtig geworden!!!
Heel leuk om te zien dat je er veel van jezelf in hebt verwerkt!
Je voornemen voor 2010 moet je zeker proberen! Het is echt prachtig als je een heel vintage album met familie foto's/ geschiedenis hebt!
Ik vond het leuk om je te ontmoeten!
xxxx
Chimene