dinsdag 24 november 2009

December kit

Dit jaar vieren we voor het eerst geen Sinterklaas. Raar. Leuk vind ik het niet maar de jongens zijn dat weekend niet thuis en met alle agenda's bij elkaar kwamen tot de conclusie dat tweede kerstdag het beste alternatief is. Dus dit jaar blijft het bij 2 gedichten en surprises voor de lootjes van school. Natuurlijk is kerst ook leuk maar ik ben nou eenmaal een grote fan van de Sint.

Dankzij de kit van Scrap-Club kom ik al wel snel in kerstsfeer. Onderstaande layouts heb ik met de december kit gemaakt.


Een canvas dat in de december maand een mooi plekje in huis krijgt.

En Revlie had, geinspireerd door Gigi, een superleuk idee om deze kerstboompjes van papier te maken. Erg leuk om te doen en de boompjes van Revlie en Monique vind je hier!! Kijken, want Revlie heeft er meteen een handleiding bij geschreven!! Voor de ondergrond heb ik een potlood en een oud houten garenklosje gebruikt.
Ik ben er nog niet uit wat voor een kerstkaarten ik dit jaar zal versturen. Ik heb een mooie foto van Thomas die tijdens onze vakantie een kaarsje in een kerk aansteekt of een digitale scrapversie van mijn kerstcanvas. Aangezien er ook veel werk ligt voor Tonie's bedrijf wil ik graag alles op tijd regelen. (Ik kan het proberen, toch....)
Mijn tweede avond van de bloemschikcursus was weer erg gezellig. Met mijn rug was het toen nog niet optimaal maar het is heerlijk om dingen te doen waar je energie van krijgt! Dat is wel een beetje pijn waard... Deze keer hebben we 2 bloempotten door middel van takken met elkaar verbonden. Een kerstvariatie lijkt mij ook leuk om te maken.Afgelopen zondag had Astrid 2 plaatsen gereserveerd voor de workshop in Heesch van Chimene Vink. Behalve dat het superleuk was om weer een dag met Astrid te scrappen (thanks girl!!) was de workshop helemaal mijn ding. De hele dag vintage layouts maken :) :) :) Daar word ik blij van! Chimene was gezellig en relaxed en heel prettige "juf". De resultaten zal ik morgen fotograferen. Het liefst zou ik al onze oude familiefoto's op die manier willen bewaren maar of dat ooit gaat lukken...? Ik denk dat ik maar een extra oudejaarslot ga kopen dit jaar ;)
Liefs, Petra


4 opmerkingen:

Marit zei

Aaahhhh, wat kan jij dat goed, kerstlayout maken!!! Ik ben HE.LE.MAAL geen kerst-type (ook geen Sint-type trouwens) dus ik heb het maar moeilijk in deze tijd ;) Ach, dan kijk ik toch gewoon vol bewondering naar jouw werk! Prachtig hoor!

D@nielle zei

oooh jouw boompje vind ik ook leuk ! Dit jaar zit ik ook zo te tuttebellen met wat ik zal doen met de kerstkaartem, als het zo doorgaat ben ik weer hopeloos te laat ....

Chimene zei

Prachtige kerst layouts heb je gemaakt!!!!
En ik vond het heel erg leuk dat jullie naar de workshop zijn geweest. Het resultaat was prachtig!!!!
Heel leuk om je te ontmoeten!!!!
xxxx
Chimene

barbara zei

Mooi!!! Viel het weekeind van 5 december mee? Concentreer je gewoon maar lekker op kerst, aan alle decoraties in en om je huis zal het niet liggen ;)
Enne: niet te hard werken he?! Dan lig je straks met kerst voor pampers.