dinsdag 10 november 2009

Niets (deel 2)

De meiden van Memory Lane hebben hun Dutch Dare opgedragen aan One Little Word:
"Graag dragen we deze dare op aan de challengeblog One Little Word die talloos veel scrappers over de hele wereld de afgelopen jaren heeft geïnspireerd tot het maken van layouts en projecten door middel van één woord. We vinden het ontzettend jammer dat zij ermee stoppen en daarom een Ode aan OLW!Het woord dat we hebben gekozen is INSPIRATIE, want dat hebben de meiden van OLW zovelen gegeven met hun woorden en fantastisch mooie creaties!"

Omdat ik zelf altijd met heel veel plezier heb meegedaan aan deze challenges heb ik ook mijn ode aan OLW gemaakt!

En om op de titel van dit stukje terug te komen... vorige week was ik nog zo blij dat er een dag was waarop ik niets hoefde te doen. Maar de afgelopen week kon ik niets doen. Ik ben op 31 oktober door mijn rug gegaan en wist meteen dat het goed mis was. Alles zat vast en er volgde een week van fysiotherapie en het slikken van pijnstillers. Inmiddels is het ergste leed weer geleden, komen de muren op mij af en hoop ik donderdag weer voorzichtig aan het werk te gaan. Weinig gescrapt dus. Alleen bovenstaande layout die in heel veel korte fases gemaakt is. Wel heb ik veel gelezen en onderstaande boeken zijn wat mij betreft echte aanraders!!
signature blog

9 opmerkingen:

Birgit zei

Wat een super gave LO Petra! Vervelend dat je zo'n last van je rug had maar tijd hebben om een paar mooie boeken te lezen is ook wel eens lekker! Hoop dat je snel weer helemaal de oude bent!

Astrid zei

Echt heel gaaf deze LO, Mooie kleuren en de journaling op de foto is ook heel mooi! Ben je al weer helemaal op de been? Ik heb nog niks binnen over de workshop.
Doei doei Astrid

Marit zei

Zag je layout al op SIS, prachtig! Vind 'm echt een geweldige kleuren en uitstaling hebben! Hoe is het nu met je rug? Hoop dat je elke dag goed vooruit gaat, en weer soepel aan de gang kunt met vanalles. (doe wel voorzichtig he?!)

Liesbeth zei

Ik vind je layout echt ontzettend mooi. Deze kleurencombi spreekt me enorm aan! En wat balen dat je door je rug bent gegaan... oei eenmaal gebeurd dan blijft het een zwakke plek he? Ik hoop dat je gauw weer de oude bent!

D@nielle zei

oh wat is dit weer een prachtige LO zeg ! Balen van je rug maar iig heb je weer prachtige boeken gelezen en even je pijn vergeten hopelijk.

HARTENKERSJE zei

Erg leuke lO gemaakt!! En sterkte met je rug.

Gr Kirs (MLS Dt)

barbara zei

Oh wat mooi!!! Echt eentje van jou :) Had me even gebeld, dan had ik je kunnen helpen met boodschappen/Thomas opvangen of iets dergelijks! Hopelijk gaat het weer iets beter enne: doe nog wel rustig aan he?! Ja, een aantal boeken van je lijstje ken ik: prachtig. Die van Leon de Winter wil ik nog wel lezen. Dank voor de tip.

Monique zei

Wat is ie waanzinnig mooi Petra! En ik hoop dat het inmiddels weer een stuk beter gaat met je rug... wel fijn dat je nu rust had om lekker zo veel te lezen; mooie boeken!

amber zei

Lieve Petra,

Ik lees je blog met heel veel plezier! Echt waar! De dochter van Isfahan heb ik gelezen, prachtig boek! Op dit moment (net nog in bad) ben ik Haar naam was Sarah- aan het lezen (prachtig prachtig prachtig!!!!) Over Prachtig gesproken: I love your layouts! Keep it up! Liefs Amber