zondag 25 oktober 2009

Winterslaap

Er is al weer een weekend voorbij en ik heb nog geeneens mijn eigen layouts op mijn blog staan……. En eigenlijk wil ik vooral graag naar bed want telkens als de klok wordt verzet ben ik weer een week van slag. Kunnen we niet nog 1 keer omschakelen naar zomertijd en dan alles zo laten staan?
Morgen gaan de jongens al weer naar school en is de herfstvakantie voorbij gevlogen. Ik ben de hele week zo vroeg opgestaan dat ik bijna al niet meer geloof dat ze überhaupt vakantie hebben gehad. Maandag werd ik wakker van de telefoon om 08.15, dat bleek om een faxbericht te gaan. Dinsdag kwamen er om 08.00 een monteur van onze nieuwe open haard en een tegelzetter/stucadoor. Dan kun je vast al wel raden hoe goed het plaatsen van de nieuwe haard is gegaan…. Woensdag kon ik onverwacht toch als ’s ochtends gaan werken en ging net als op donderdag de wekker om 07.00. Vrijdag zou Silvia, 1 van mijn beste vriendinnen, al vanaf 09.00 langskomen en was ik vanaf 04.45 aan het proberen om van mijn migraine af te komen. Wat gelukkig na een 2e tablet en een uur onder de douche wel lukte. Zaterdagochtend zette Tonie om 08.12 de zaagmachine aan, zucht, en vandaag werd ik uit mijzelf vroeg wakker en hadden we feest omdat mijn schoonmoeder 80 was geworden. Helemaal gezellig. Maar de rest van de verhalen komt nog wel. Ik wil slapen!De foto op deze layout is van mijn achternichtje Lisa. Geweldige foto! Het jurkje dat ze draagt is nog van haar moeder Jacqueline geweest. Helemaal vintage en dus weer helemaal hip.

Deze maand mocht ik de schets voor Scrap-Club maken, monsterlijk dan maar.... en ben je nieuwgierig naar de monsterlijk leuke creaties van Monique, Revlie en Adriana dan kun je die hier bekijken.Zo leuk om te ontdekken dat Thomas ook van lezen houdt! Weliswaar hebben we niet dezelfde smaak ;) maar hij leest! Laatste waren we op zaterdag in de stad en aan het snuffelen bij de boekenwinkel. Hij zocht een nieuw boek van Paul van Loon uit. Plofte er thuis mee op de bank en kwam er pas weer af toen het boek uit was. Een kind naar mijn hart! Op deze foto zit hij alvast te lezen in het boek dat hij op school mocht uitzoeken omdat het Kinderboekenweek was. Thomas was iets eerder thuis dan ik maar dat was voor hem geen bezwaar. En gelukkig had ik mijn camera bij me omdat ik die ochtend een paar uurtjes had mogen meekijken in zijn groep.'s Middags kwam Thomas thuis met de schoolfoto's en 's avonds heb ik hem meteen gescrapt. Ik ben nog nooit zo snel geweest maar dit papier met al die kleine monsters was er perfect voor.


Sinds Tonie's 40ste verjaardag gaan we eten bij Ribhouse Texas als het Halloween is. Ieder hoekje en gaatje is dan in stijl gedecoreerd. De menukaart bevat onsmakelijke gerechten en het is ieder jaar iets waar we naar uitkijken. Het allerleukst zijn de kostuums van het personeel. Echt griezelig goed! Uiteraard zijn er inmiddels al heel wat foto's van gemaakt en de leukste (of moet ik engste zeggen) heb ik voor dit BOO-tiful minialbum gebruikt.
signature blog

5 opmerkingen:

Astrid zei

Leuke LO's! Vooral de eerste ben ik weg van! Lekker drukke vakantie gehad, ik heb gewoon gewerkt. Ik dnek dat ik met de kerstvakantie wat vrij neem. Misschien wel een paar daagjes weg, dat lijkt mij ook wel wat. Doei doei
PS ik zal kijken voor de WS

barbara zei

Het ging inderdaad snel die week! Op scrapclub heb ik al gereageerd op je fantastische LO's, maar hierbij nogmaals: prachtig!!!
Ik heb het trouwalbum bijna af: pfffff wat een werk zeg! Ik maak er in ieder geval wat foto's van, mocht je het album dan niet meer zien, kan ik je wat foto's showen. Hopelijk tot gauw.

lililali zei

those layouts are amazing!
You rock

D@nielle zei

superleuke projecten weer !

Marit zei

Oeeeiiii, ik ben vandaag mijn "blogvisites" aan het inhalen, en jij hebt me geruime tijd hier bezig gehouden LOL! Ik vind lezende kinderen toch zo ontroerend! Prachtige foto, hoe hij daar tegen de muur zit! Ja, het is fijn als je kinderen dat soort hobbies ook hebben - zeer herkenbaar! Je miniboekje is ook geweldig trouwens!