woensdag 10 juni 2009

sneaks

Afgelopen zondag hebben we met het design team van Scrap-Club in Utrecht geluncht. We hadden een reservering bij de Winkel van Sinkel maar het stonk er binnen zo naar terpetine dat we (met de jassen aan) gauw buiten op het terras zijn gaan zitten. De kaart was niet zo uitgebreid en het personeel nogal lomp maar ach: we hebben zo gezellig zitten kletsen dat de tijd voorbij vloog. We hebben veel plannen gemaakt dus kijk regelmatig op het Scrap-Club blog!Tussen de 10e en de 12e komt er een nieuwe rubriek: spotlight. Traditioneel op de 19e kit inspiratie en de maandelijkse schets. En op de eerste van de maand een uitleg van een techniek of.... Hou het maar in de gaten!! Pas op de terugweg naar het station kwamen we erachter dat niemand (!!!!) een foto had gemaakt. En dat voor een groep scrappers.....

Adriana had de nieuwe kit voor ons meegenomen. Super materiaal. Vooral de invisables van Heidi Swapp zijn geweldig leuk! Hier vind je een link naar een tutorial. Ik ga weer verder met scrappen!


signature blog

2 opmerkingen:

Jeanet zei

Wow...Petra dat ziet er weer heel erg mooi uit allemaal!Deze maand krijg ik de Kit weer..dus..kan haast niet wachten...die sneaks ook altijd ;)

Christiane zei

teaser! can't wait to see the whole pages!! hugs!!