maandag 22 december 2008

Pijn

Ik ben aan het wachten op een telefoontje van de fysiotherapeut.....
Vorige week zondag ben ik door mijn rug gegaan en mijn eigen inschatting was dat het mij een week zou kosten om te herstellen. Te stoer gedaan met de kerstboom. Hij is prachtig en plafondhoog maar ik had hem beter niet, met kluit en al, op mijn fiets kunnen laten leggen om hem "zelf wel even naar huis te brengen". Tonie was vrijdag en zaterdag druk en ik moest en zou dat weekend (want de jongens waren thuis) een kerstboom hebben. Zaterdag spierpijn en zondag sta ik voor de afwasmachine, buk, strek en het is mis.
Inmiddels ben ik een week verder en zit de pijn nu op dezelfde plek waar ik last had toen ik ischias had en dat voelt niet goed.
Liggen, lopen, liggen, lopen. Vandaar dat je hier geen scrap-projecten ziet. Hopelijk komt vandaag de kit van Scrap-Club, dan gooi ik alles op de eettafel. Kerst of geen kerst want wie weet op welke idee├źn ik kom als ik weer eens langs mijn tafel wandel.....

7 opmerkingen:

Liesbeth zei

Oh meid dat klinkt niet best... Een foute beweging en je krijgt meteen de rekening gepresenteerd! Da's mooi balen zeg. Ik hoop dat je er snel vanaf komt!

Angelique zei

Sterkte! Ik weet namelijk hoe het voelt om rugpijn te hebben... Fijne dagen alvast!

Heidie zei

dat klinkt niet lekker. Hoop dat je er snel van af komt.
groetjes Heidie

barbara zei

Lieve Petra,
Jij bent ook zooooo eigenwijs he? Wie gaat er nou met zo'n joekel van een boom op de fiets? Hopelijk is-ie prachtig en kun je vanaf de bank ervan genieten. Als ik nog iets voor je moet doen dan weet je het he? Bellen! Veel sterkte ermee meid.

Birgit zei

Ohhh, ik hoop dat het heel snel weer beter met je gaat!! Fijne feestdagen!!

M@risk@ zei

Sterkte en ik wens je samen met je gezin hele fijne feestdagen, een gezellige jaarwisseling en een goed en gezond 2009.

Monique zei

Oops, wat heb ik veel gemist van jouw decembermaand... ik hoop dat het inmiddels al weer een stuk beter met je gaat en dat jullie even goed samen fijne feestdagen hebben (gehad).