maandag 29 december 2008

januari kit

Ik ben er weer! Pffff, na geveld te zijn door ischias kon ik gelukkig snel bij een fysiotherapeute terecht. Geen pretje zo´n behandeling maar wel doeltreffend! Ik kan weer pijnloos lopen al merk ik wel aan mijn rug dat ik nog heel voorzichtig moet zijn en alles moet doseren. Vrijdag moet ik weer naar therapie, de vorige keer liepen mij de zweetdruppels van mijn hoofd dus ik ben benieuwd.

Omdat het allemaal nog erger kon kreeg ik de dag voor kerst de griep! Ik werd ´s morgens wakker met koorts, hoofdpijn en heb de hele dag overgegeven. De laatste kerstboodschappen inslaan, een afspraak bij fysiotherapie en een bezoek aan de bieb kon ik meteen van mijn lijstje afstrepen. Gelukkig was na 24 uur de ergste ellende voorbij, hadden mijn ouders champignons en sla gekocht en viel kerstmis eigenlijk hartstikke mee! Eerste kerstdag kwamen de jongens om 16.00 uur thuis en hebben we gegourmet. De tweede dag kwamen mijn ouders lunchen. Dat was variatie 4, nou eigenlijk 1. In eerste instantie had ik ze voor een kerstlunch uitgenodigd maar omdat mijn rug zo slecht was had ik die plannen omgezet in een kopje koffie met gebak. Toen ik de griep kreeg bood mijn moeder aan om aan het einde van de middag te komen en bij ons te gaan koken. Hartstikke lief maar gelukkig was dat uiteindelijk niet nodig en konden we weer omschakelen naar plan 4 (of 1): de lunch. Met veel spelletjes en een leuke dvd zijn we de dagen goed doorgekomen!

Zaterdag heb ik maar voorzichtig de januari kit van Scrap-Club op tafel gelegd. Prachtig papier, fantastisch lint, leuke rubons en letters. Een feestje om mee te werken. Ik had bovendien al weken geen scrappapiertje meer aangeraakt dus ik was al bang dat ik het verleerd was.... Dit is wat ik heb gemaakt.
En hou de site maar in de gaten, het design team heeft deze kit pas laat ontvangen door de kerstdrukte bij de post dus er kunnen iedere dag nieuwe creaties te zien zijn!

Bericht voor CORINA: vanaf hier mag jij NIET verder kijken. Eerst bevallen!!!!
En als je het toch doet vang ik Leona niet op als je naar het ziekenhuis moet.

Zeker niet midden in de nacht, dus......
Van deze layout word ik helemaal blij! Ik was helemaal verliefd op het Tinkerbell t-shirt van Leona en heb haar de hele dag met mijn camera achterna gezeten. Dit was mijn favoriete foto!

Er zitten geweldige rubons in deze kit!


Voor de eerste babyfoto´s... ik heb ook de letters B.O. en Y klaar liggen, voor het geval dat....Het beertje is een opgepimpt kerstornament van de Albert Heijn en de basis is een houten clipboard.

Ik wens jullie allemaal een gezellig oud en nieuw en voor 2009
GELUK + GEZONDHEID + VEEL LIEFDE + CREATIVITEIT
Petra xxx

4 opmerkingen:

Liesbeth zei

Ik ben blij dat het met je rug weer iets beter gaat... moeilijk he om te doseren en niet weer meteen veel te veel te doen! De griep heeft ook bij ons toegeslagen... het ergste hebben we hier nu wel gehad maar op mijn man na hoesten en snotteren we allemaal. Die kit vind ik erg leuk en je hebt er weer mooie dingen van gemaakt! Die letters zijn inderdaad super!

Birgit zei

Nou het heeft je allemaal even niet meegezeten! Fijn dat het nu weer wat beter gaat! Mooie dingen heb je weer gemaakt! Ik wens jou ook een heel gelukkig en gezond en creatief 2009!!

M@risk@ zei

Hopelijk gaat het nu weer de goede kant op. Ik wens je een heel mooi 2009.

Christiane zei

happy new year to you and your family!! you did a fab job with this kit!! :))