donderdag 27 november 2008

Winter

Bijna, bijna heb ik mijn Sinterklaas inkopen afgerond. Alleen voor Thomas moet ik nog tegen dat ene geweldige idee aanlopen..... Dit is het eerste jaar dat de jongens allebei niet meer in Sint geloven. Ik merk dat dat toch anders is. Vooral voor Thomas is het nu even minder leuk want "Sint is toch dood". Je moet weten dat hij ieder jaar de exacte leeftijd van Sint wist te vertellen .... Maar ik geloof vast dat hij op 5 december weer helemaal enthousiast is!

Hij wilde vorige weekend ook niet mee naar de intocht aan de IJsselkade. Toen ik hem dat vroeg zat hij met een vriendje op de achterbank in de auto. Zijn vriendje zei dat naar de intocht gaan altijd goed voor de pepernoten was waarop Thomas reageerde met: "Pepernoten? Ik krijg toch niets. Ik lijk wel 12!" Whahaha. Hij is inderdaad erg groot voor zijn leeftijd (9) maar hier moest ik heel hard om lachen.

Afgelopen week heb ik thuis gewerkt vanwege wegwerkzaamheden op het anders zo korte stukje naar mijn werk. Een fijne oplossing, zeker met dat pak sneeuw waar we maandag mee werden verrast. Het leverde wel hele mooie plaatjes op!En gevaarlijke.... ;)
Tot slot nog een geboortekaartje. Het vogeltje zelf is van vilt en het vleugeltje heb ik gemaakt van een cupcake houdertje.

TFL! En alvast een fijn weekend! Wij krijgen bezoek van familie uit Roosendaal en daar verheugen wij ons op! Petra

2 opmerkingen:

liesbeth zei

Ooooh hebben jullie sneeuw gehad? Bofkonten! Wij hadden alleen maar natte zooi, hagel en heel veel wind. Maar ja dat heb je als je op 3 km van zee woont - echt winteren is er dan eigenlijk niet bij he. Zo'n opmerking trouwens, over "ik lijk wel 12" die herken ik maar al te goed. Mijn dochter is ook altijd groot van stuk geweest en leek daardoor al gauw ouder dan ze was. Soms handig, maar toch niet altijd leuk voor ze!

socialbutterfly zei

ohh, what a cute card and wonderful photos!! i sooo would love to have some snow too!!
have a nice week!!