woensdag 15 januari 2014

Pretty in pink

Heel vaak komt het niet voor dat ik een roze layout maak maar omdat ik mijn collega Debbie had beloofd om een foto van haar dochtertje Rosalie te scrappen kon ik zomaar op zoek naar echt meisjespapier. Helemaal leuk en nog leuker was het dat Debbie en Rosalie vandaag zelf de layout kwamen ophalen! Rosalie is in het echt nog liever en net zo goedlachs als op de foto. Een heerlijk meisje en het was leuk om de nieuwe Dutch Dares schets, gemaakt door Marsha, hiervoor te gebruiken.
 
 
 
Iedere maand blijft het bijzonder om te zien hoe er totaal verschillende layouts ontstaan als we met dezelfde schets aan de slag gaan. Je bent van harte uitgenodigd om je eigen creatie te maken en de RAK is deze maand zeer goed gevuld!!

signature blog

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Petra!
Het is echt schitterend! Ik ga het niet op mijn werk hangen, maar thuis...te mooi om op een white bord te hangen. Misschien inlijsten, want dan blijft het mooi van kleur. Wat een ontzettende lieve tekst heb je op je blog gezet! Je maakt me een nog trotsere mama, dan ik al was! Nogmaals ontzettend bedankt, voor alles!
Groetjes, Debbie en Rosalie

Cynthia van der Wilk zei

Wat een leuke uitwerking van de schets. Lief, vrolijk en mooi.

MirjamC zei

Nogmaals wat een schattige meisjes lo! Ik vind de vlinders ook zo mooi!

Margot zei

ik ben veel te lang nit op je blog geweest zie ik, een hoop mooi scrapwerk zie ik voorbij komen!

Fresh Delight zei

Nu dacht ik echt dat dit een digitale layout was :). Heel mooi afgewerkt!